خانه / آشپزی / طرز تهیه آش شله مشهدی

طرز تهیه آش شله مشهدی

fo1153

مواد لازم برای تهیه آش شله مشهدی

نمك به اندازه نیاز

روغن مايع ده قاشق غذاخوري

فلفل سياه ۱ قاشق چايخوري

پودر زنجبيل ، پودر هل ۱ قاشق غذاخوري

پودر جوز هندي ۳ قاشق غذاخوري

لوبيا سفيد و لوبيا چيتي و ماش و نخود دویست گرم

پياز چرخ شده و بلغور گندم و برنج گرده يا نيمه سیصد گرم

چربي گوسفند(دنبه) چرخ شده نیم کیلو

گوشت گردن گوساله و گوسفند بدون استخوان ۱ كيلوگرم

طرز تهیه آش شله مشهدی

اين غذا جزو اصلي‌ترين غذاهاي مشهد به حساب می آید و بر سر سفره‌ اکثر مشهدي‌ها به ويژه در مهماني‌هاي آنها ديده مي‌شود.
ابتدا حبوبات را يك روز قبل خيس كرده و بعد آب‌پز مي‌كنيم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبكش مي‌كنيم. چربي گوسفند و پياز چرخ شده را داخل ظرفي مي‌ريزيم. گوشت‌ها را با آنها مي‌جوشانيم تا كاملا پخته شود. سپس استخوان‌هاي گردن را از گوشت جدا مي‌كنيم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ريخته و مرتب هم مي‌زنيم تا زماني كه كاملا از هم باز شود و حالت خامي خود را از دست بدهد. ادويه‌ها، نمك، بلغور و برنج را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه مي‌كنيم و مجددا به مدت ۳  ساعت مي‌گذاريم بجوشد. بعد از اين‌كه كاملا مواد پخت روغن را اضاف کنید و آن را به مدت شصد دقیقه  مثل برنج با دماي بسيار کم به حالت دم مي‌گذاريم.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *