خانه / آشپزی / طرز تهیه آش ریواس

طرز تهیه آش ریواس

  • نیمی از روغن را درون قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس گوشت (بهتر است از سردست استفاده شود) را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه‌ای رنگ شود. بعد سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. بعد عصاره گوشت را به همراه ۱ لیتر آب به آن اضافه کنید و با در بسته حدود ۱ ساعت بگذارید تا بپزد.

 

 

طرز تهیه  آش ریواس  به شرح زیر می باشد؛

مواد لازم برای به شرح زیر است:

گوشت (مکعبی خرد شده) ۲۰۰ گرم

رواس (حلقه‌ای خرد شده) ۲۰۰ گرم

پیازچه (خرد شده) ۲ عدد

جعفری (خرد شده) ۱۲۰ گرم

نعنا (خرد شده) ۳۰ گرم

کمپوت لوبیا و کمپوت نخود از هر کدام ۱ عدد

سیر (له و ریز خرد شده) ۲ حبه

قرص عصار گوشت ۱ عدد

نعنا خشک ۵ قاشق چایخوری

زرد چوبه یک دو قاشق چایخوری

تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع ۴۰ میلی لیتر

 به نقل از بولتن نیوز به نقل از مجله سز آشپز، طرز تهیه به شرح زیر است:

۱- نیمی از روغن را درون قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس گوشت (بهتر است از سردست استفاده شود) را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه‌ای رنگ شود. بعد سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. بعد عصاره گوشت را به همراه ۱ لیتر آب به آن اضافه کنید و با در بسته حدود ۱ ساعت بگذارید تا بپزد.

۲- نعنا، جعفری و ۱ لیتر آب را به مواد اضافه کنید و ۱ ساعت دیگر بگذارید تا بپزد (در این مرحله در قابلمه را نگذارید تا سبزی رنگ خود را از دست ندهد).

۳- نخود، لوبیا و ریواس را به مواد افزوده، بعد از ۱۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.

۴- بقیه روغن را درون تابه کوچکی داغ کنید و نعنا خشک را به آش اضافه کنید. بعد از ۲۰ ثانیه از روی حرارت بردارید و روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *