-
نیمی از روغن را درون قابلمهای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس گوشت (بهتر است از سردست استفاده شود) را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوهای رنگ شود. بعد سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. بعد عصاره گوشت را به همراه ۱ لیتر آب به آن اضافه کنید و با در بسته حدود ۱ ساعت بگذارید تا بپزد.
طرز تهیه آش ریواس به شرح زیر می باشد؛
مواد لازم برای به شرح زیر است:
گوشت (مکعبی خرد شده) ۲۰۰ گرم
رواس (حلقهای خرد شده) ۲۰۰ گرم
پیازچه (خرد شده) ۲ عدد
جعفری (خرد شده) ۱۲۰ گرم
نعنا (خرد شده) ۳۰ گرم
کمپوت لوبیا و کمپوت نخود از هر کدام ۱ عدد
سیر (له و ریز خرد شده) ۲ حبه
قرص عصار گوشت ۱ عدد
نعنا خشک ۵ قاشق چایخوری
زرد چوبه یک دو قاشق چایخوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۴۰ میلی لیتر
به نقل از بولتن نیوز به نقل از مجله سز آشپز، طرز تهیه به شرح زیر است:
۱- نیمی از روغن را درون قابلمهای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس گوشت (بهتر است از سردست استفاده شود) را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوهای رنگ شود. بعد سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. بعد عصاره گوشت را به همراه ۱ لیتر آب به آن اضافه کنید و با در بسته حدود ۱ ساعت بگذارید تا بپزد.
۲- نعنا، جعفری و ۱ لیتر آب را به مواد اضافه کنید و ۱ ساعت دیگر بگذارید تا بپزد (در این مرحله در قابلمه را نگذارید تا سبزی رنگ خود را از دست ندهد).
۳- نخود، لوبیا و ریواس را به مواد افزوده، بعد از ۱۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.
۴- بقیه روغن را درون تابه کوچکی داغ کنید و نعنا خشک را به آش اضافه کنید. بعد از ۲۰ ثانیه از روی حرارت بردارید و روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.