خانه / آشپزی / طرز تهیه آش جو

طرز تهیه آش جو

fo874

مواد لازم برای تهیه آش جو

زردچوبه یک قاشق غذاخوري

نمك و فلفل به اندازه نیاز

كشك ساييده ي غليظ چهار تا پنج ليوان ( ۱ ليتر )

پياز سرخ كرده چهار تا پنج قاشق سوپخوري

برنج ۱ استكان معادل صد گرم

نخود و لوبيا و عدس به تساوي جمعاً هفتصد و پنجاه گرم

سبزي آش یک و نیم  كيلو

جو پوست گرفته دویست و پنجاه گرم

طرز تهیه آش جو

مي توانيد در اين آش هفتصد و پنجاه گرم گوشت سر دست بدون استخوان بريزيد . بهتر است حبوبات را از قبل خيس كنيد چون اين طوري زودتر می پزد . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پياز سرخ كرده و زردچوبه بگذاريد نيم پز شود . حالا جوي پوست گرفته و برنج را كه بهتر است از قبل خيس كنيد ، داخل گوشت و حبوبات بريزيد و حرارت را ملايم كنيد . گهگاه آش را هم بزنيد . سبزي را با دقت تميز و خرد كرده و داخل آش بريزيد . بعد قطعات گوشت را بيرون آورده و بكوبيد و داخل آش بريزيد . اين آش بايد كاملاً غليظ و جا افتاده شود . پس از پخته شدن آن را از روي اجاق برداريد ، كشك را داخل آش  بريزيد ، هم بزنيد و با نعناع داغ و پياز سرخ كرده آن را تزيين نمایید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *