مواد لازم برای تهیه آش جو
زردچوبه یک قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به اندازه نیاز
كشك ساييده ي غليظ چهار تا پنج ليوان ( ۱ ليتر )
پياز سرخ كرده چهار تا پنج قاشق سوپخوري
برنج ۱ استكان معادل صد گرم
نخود و لوبيا و عدس به تساوي جمعاً هفتصد و پنجاه گرم
سبزي آش یک و نیم كيلو
جو پوست گرفته دویست و پنجاه گرم
طرز تهیه آش جو
مي توانيد در اين آش هفتصد و پنجاه گرم گوشت سر دست بدون استخوان بريزيد . بهتر است حبوبات را از قبل خيس كنيد چون اين طوري زودتر می پزد . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پياز سرخ كرده و زردچوبه بگذاريد نيم پز شود . حالا جوي پوست گرفته و برنج را كه بهتر است از قبل خيس كنيد ، داخل گوشت و حبوبات بريزيد و حرارت را ملايم كنيد . گهگاه آش را هم بزنيد . سبزي را با دقت تميز و خرد كرده و داخل آش بريزيد . بعد قطعات گوشت را بيرون آورده و بكوبيد و داخل آش بريزيد . اين آش بايد كاملاً غليظ و جا افتاده شود . پس از پخته شدن آن را از روي اجاق برداريد ، كشك را داخل آش بريزيد ، هم بزنيد و با نعناع داغ و پياز سرخ كرده آن را تزيين نمایید