خانه / آشپزی / طرز تهیه آش برنج و لپه

طرز تهیه آش برنج و لپه

154444

مواد لازم برای تهیه آش برنج و لپه

نمک وزردچوبه                     به اندازه نیاز

 آب                                    به اندازه نیاز

روغن زیتون                         به اندازه نیاز

نعناع و جعفری                     دویست گرم

سبزی آش                          یک کیلوگرم

عدس                                 نیم پیمانه

خرده برنج                            نیم پیمانه

سویا                                  یک پیمانه

لپه                                     نیم پیمانه

طرز تهیه آش برنج و لپه

لپه ی خیس کرده را یک ساعت بپزید، سویا را نیز به مدت نیم ساعت با آب و زردچوبه و برنج جداگانه پخته، پس از پخته شدن، لپه، عدس و سبزیها را به آن اضافه کنید و به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم طبخ دهید، باید مراقب باشید که ته نگیرد و با فاصله ای نه چندان زیاد آنها را به هم بزنید پس از آماده شدن با روغن زیتون نوش جان شود.

نکته:از گوشت هم می توانید بجای سوس سویا استفاده نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *