خانه / آشپزی / طرز تهیه آش اسفناج و عدس

طرز تهیه آش اسفناج و عدس

fo679

مواد لازم برای تهیه آش اسفناج و عدس

پياز متوسط                                ۱ عدد

كلم برگ سفيد                             ۲ پيمانه

سير داغ و نعنا داغ                         از هر كدام ۲ قاشق غذاخوري

نمك، فلفل و زردچوبه                     به اندازه نیاز

رشته آش و كشك                      به اندازه نیاز

روغن مايع                                 ۲ قاشق غذاخوري

پيازداغ                                      ۴ قاشق غذاخوري

عدس                                        ۱ و نيم پيمانه

اسفناج پاك ‌شده                          ۱ كيلوگرم

طرز تهیه آش اسفناج و عدس

اسفناج‌ها را خرد کنیم به همراه عدس و پياز بگذاريد تا بپزد. نمك، فلفل، زردچوبه و روغن را هم بريزيد. كلم‌ها را جداگانه آب‌پز کنیم تا ضُخم آن از بين برود و بعد از پخت، اسفناج را به آن اضافه نمایید .

بعد پياز، نعنا و سيرداغ را اضافه نمایید . بعد از جا افتادن مواد، رشته را دو تكه کنید و در آن بریزی تا بپزد و لعاب‌دار شود.

نكته: اين آش با كشك يا رب انار و رب گوجه‌درختي سرو مي‌شود. با تبرای فصل زمستان یکی از بهترین غذاهاست

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *