مواد لازم برای تهیه آجیل پلو
روغن ۱ قاشق سوپخوری
کره ۵۰ گرم
آب ۲ لیوان
دارچین یک قاشق مرباخوری
هل چهار دانه
زیره نیم قاشق سوپخوری
پیاز ریز شده یک عدد متوسط
سیر له شده چهار عدد
روغن دو قاشق سوپخوری
خلال پسته نیم پیمانه
زعفران آب گرفته یک استکان
زرد آلو خشک نیم پیمانه
کنجد سائیده شده یک قاشق سوپخوری
کشمش نیم پیمانه
بادام هندی صد گرم
برنج نیم کیلو
طرز تهیه آجیل پلو
برنج را بشویید و به مدت یک ساعت خیس دهید . بعد برنج را بجوشانید و آبکش کنیم .
روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است.
بعد زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کنیم و به هم می زنیم تا قاطی شوند و با شعله ملایم به مدت ربع ساعت کاملا بپزد. بعد در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن بریزیم