خانه / آشپزی / طرز تهیه‌ کتلت میگو با سس تمرهندی

طرز تهیه‌ کتلت میگو با سس تمرهندی

fo1096

مواد لازم برای تهیه سس:

سس گوجه‌ فرنگی تند ۵ قاشق سوپ‌خوری

انبه کوچک ۱ عدد

آب جوش نیم پیمانه

تمر هندی نیم پیمانه

طرز تهیه سس:

تمرهندی را در آب جوش قرار داده و عصاره آن را صاف می‌کنیم. سپس در دستگاه غذاساز عصاره تمرهندی را با انبه یا کمپوت انبه و سس گوجه‌فرنگی مخلوط می‌کنیم تا صاف و یکدست شود.

مواد لازم برای تهیه کتلت میگو

روغن و نمک به اندازه نیاز

گشنیز تازه خرد شده ۳ قاشق سوپ‌خوری

تخم گشنیز ۱ قاشق چای‌خوری

زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری

زنجبیل تازه ۱ قاشق چای‌خوری

لیموترش ۱ عدد

سیب‌زمینی پخته شده ۵ عدد

میگو صد و پنجاه گرم

طرز تهیه‌ کتلت میگو

* میگو و سیب‌زمینی را به همراه تخم گشنیز، زنجبیل رنده زده ، زردچوبه نمک و آب لیموترش در دستگاه غذاساز بریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا یک دست شوند.
* بعد مواد را در ظرفی بریزیم و با گشنیز خرد شده مخلوط می‌کنیم.
* در تابه روغن بریزیم روی اجاق می‌گذاریم تا داغ شود.
* بعد به اندازه نارنگی از مواد برداریم در دست صاف کنیم ، در تابه سرخ می‌کنیم.
* کتلت‌ها را در ظرف مناسب بچینیم و به همراه سس سرو کنیم .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *