خانه / آشپزی / طرزتهیه خوراک راگو

طرزتهیه خوراک راگو

4c7x8hvyyo1rh6e5kcckراگو (Ragout) در اصل يك خوراك فرانسوي است كه سرشار از ويتامين است. اين خوراك يكي از خوراكهاي به اصلاح آرام پز (يواش فود) است كه ميتوان گوشت و مرغ را از دستور آن حذف كرد.

مواد لازم خوراک راگو :

گوشت مغز ران بدون استخوان : یک کیلو

هویج : نیم کیلو

سیب زمینی اسلامبولی : نیم کیلو

فلفل سبز دلمه ای : دو سه عدد

پیاز ریز متوسط سفید : نیم کیلو

لوبیای سبز : ۲۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری

آرد:یک قاشق سوپخوری

روغن : ۱۵۰ گرم

نمک و فلفل به مقدار کافی

 

طرز تهیه خوراک راگو :

گوشت را باندازه یک گردو تکه تکه میکنیم و می شوییم. سه چهار قاشق روغن در ظرف می ریزیم و روی آتش می گذاریم . گوشت را در روغن باندازه یی که آب گوشت کشیده شود سرخ می کنیم و سه چهار لیوان آب در آن می ریزیم. درب ظرف را می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت بپزد ولی زیاد له نشود.

 

هویج پوست گرفته را حلقه حلقه می کنیم ، پیاز ها را هم پوست می کنیم و ریشه لوبیا را می گیریم و لوبیا را به اندازه دو بند انگشت خرد می کنیم و سبزی ها را می شوییم و داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم سبزی ها بپزد. سیب زمینی را پوست می کنیم و داخل راگو می ریزیم تا سیب زمینی نیز بپزد.

 

رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می کنیم و با کمی فلفل و نمک داخل راگو می ریزیم. آرد را در بقیه روغن کمی سرخ می کنیم و آخر کار داخل راگو می ریزیم و می گذاریم تا دو سه جوش بزند و آب راگو غلیظ شود.

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *