خانه / آرایشی و زیبایی / شیوه سوهان کشیدن ناخن و ویژگی یک سوهان خوب

شیوه سوهان کشیدن ناخن و ویژگی یک سوهان خوب

019364

خانم ها و دخترخانم های گرامی شیوه سوهان کشیدن ناخن و ویژگی یک سوهان خوب و شیوه مراقبت از ناخن را در این مطلب به طور کامل ذکر می کنیم .

۱-از رژیم غـذایی متـعــادل كــه شــامــل مقادیر فراوان از میوه ها و سبزیجات تازه،حبوبات و گوشت لخم میباشد اســتفاده كنید.
۲- هــنـگـام انـجام وظـایف خـانه به ویــژه شستن ظرفها از دستكش استفاده كنید.
۳- ناخن را با برس ویژه تمیز كنید مخصوصا پس از كار با مواد كثیف.
۴- برای سوهان كشیدن ناخنهایتان از سوهانهای نرم و ظریف استفاده كرده و هـیچگاه ناخنها را در دو جهت سوهان نكشید. ناخن هـا را تنها از سـمـت گوشـه به سمت مركز ناخن در یك جهت سوهان بكشید.
۵- از ناخنها استفاده ابزاری نكنید مثلا از آنها برای بیرون آوردن منگنه استفاده نكنید.
۶- ناخنها را خشك و تمیز نگاه دارید این كار كمك میكند تا باكتریها و قارچها روی ناخنها تجمع پیدا نكنند.
۷- اگر ناخنهای پایتان ضخیم بوده و كوتاه كردن آنها دشوار است آنها را بمدت ۵ الی ۱۰ دقیقه درون مخلوط آب و نمك گرم(یك قاشق چای خوری نمك در نیم لیتر آب) فرو ببرید. این كار باعث نرم شدن آنها میگردد.
۸- ناخنها را برای دارا بودن حداكثر استحكام بـاید بـطور مستقیم كوتاه كرده و اندكی در گوشه ها گرد شوند.
۹- هیچگاه كوتیكول ناخن را جدا نسازید چون این كار باعث ایجاد عفونت میگردد.
۱۰- از جویدن ناخنها خودداری كنید.
۱۱- صـابون و مواد شوینده قوی سبب خشكی و ترك برداشتن ناخنها می گردند. بـرای شستن دستها از صابونهای ملایم استفاده كنید.
۱۲- بیش از یكبار در هفته از لاك برها استفـاده نـكنـیـد زیـرا آنـها بـاعـث خشـكی ناخن میگردند. در صورت استفاده از آنها از لاك برهای فاقد استون استفاده كنید.
۱۳- پیش از باغبانی ناخنهای خود را در صابون فرو ببرید این كار سبب میشود كثـافـات به زیر ناخنها نفوذ نكنند.
۱۴- پس از سوهان كشیدن ناخن هـا، آنهـا را برای چنـد دقیـقه درون آب گرم صابون دار ماساژ دهید تا چربی ناخنها گرفته شود.
۱۵- یك تا سه ماه از سال به ناخنهای خود استراحت دهید و هیچ گـونه لاك و یـا نـاخـن مصنوعی بكار نبرید تا ناخنها مجددا سلامتی خود را بازیابند.
۱۶- آب و مایعات فراوان بنوشید.
۱۷- برای داشتن ناخنهای سلامت مصرف روزانه ۲.۵ میـلی گـرم بـیوتـیـن (غیـر از زنـان باردار) و غذاهای حاوی بیوتین مانند تخم مرغ و جگر بسیار مفید میباشد.
۱۸- هر روز دستان و ناخن های خود را با مواد مرطوب كننده مرطوب كنید. همــچنین از غذاهای سرشار از سولفور و سیلیكون مانند گل كلم و ماهی استفتده كنید.
۱۹- آب هویج تازه بنوشید چون سرشار از كلسیم و فسفر بوده و در استحكام ناخنـهـا بسیار مفید میباشد.
۲۰- براق كننده لب برای نرم كردن ناخنها بسیار موثر میباشد.
۲۱- از لاك بر پیش از لاك زدن نیز استفاده كنید زیرا با زدودن چربی ناخن آن را برای قرار گرفتن بهتر لاك آماده میسازد.
۲۲- بـرای زدودن لكهای ایجاد شده توسط گرد و غبار و باكتریها و یا لاكها مـی تـوانـیـد از مـخلوط ۱۰ قسـمت آب و یـك قسـمت سفـید كنــنده خانگی استفاده كرده و لكها را پاك كنید.
۲۳- پس از لاك زدن حتما از براق كننده لاك(برق ناخن) استفاده كنید زیرا باعث میشود ناخن ها در برابر شكنندگی مقاوم تر شوند. همچـنین بـراق كنـنـده را بـدون لاك نـیــز به ناخنهای خود بزید زیرا با این كار رطوبت ناخنها حفظ میگردد.
ابانک : شیوه سوهان کشیدن ناخن و ویژگی یک سوهان خوب
 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

1020389_422

روغن بادام شیرین چه تاثیری روی زیبایی دارد

    یکی از همه کاره ترین روغنها برای پوست، بدن و موی شما که ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *