خانه / آشپزی / شیوه درست کردن کیک سیب زمینی با سه دستور پخت

شیوه درست کردن کیک سیب زمینی با سه دستور پخت

Potato-Cake-1

در این پست آشپزی سایت ابانک به آموزش روش تهیه یک نوع غذای فانتزی به نام کیک سیب زمینی می پردازیم همراه ما باشید با سه نوع روش پخت این کیک .

شیوه درست کردن کیک سیب زمینی  ،مواد لازم:

سیب زمینى آب پز ٧ عدد
مرغ ریش شده یک پیمانه
نخود فرنگى و هویج آب پز نصف پیمانه
خیارشور ۴ عدد
سس مایونز ٣ ق غ
کره ۵٠ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

 

شیوه درست کردن کیک سیب زمینی ، طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینى آب پز را نمک و فلفل زده و خوب نرم میکنیم، کره تقریبا آب شده را هم اضافه میکنیم.
قالب را چرب کرده و تمام کف و دیواره آن را از سیب زمینى ها پر میکنیم.
مرغ پخته و ریش شده ، خیارشور نگینى خورد شده ، نخود فرنگى و هویج خورد شده را مخلوط کرده و سس مایونز میزنیم.
مواد را درون قالب میریزیم و کمى فشار میدهیم، بعد روى آن را با باقیمانده سیب زمینى پر میکنیم.
قالب را به مدت ١۵ دقیقه در فر قرار میدهیم.
پس از کمى سرد شدن آن را در ظرف سرو برمیگردانیم و به دلخواه تزیین میکنیم.

 

Potato-Cake-1

 

نکات:
هنگام سرو کردن با سس مایونز خوش طعمتر میشود.
میتوان به دلخواه سبزیجات دیگرى را اضافه کرد.
قبل از برگرداندن با چاقو کناره ها را آزاد کنید.

 

دستور دوم برای تهیه کیک سیب زمینی

 

 

شیوه درست کردن کیک سیب زمینی مواد لازم:

سیب زمینی ۷۰۰ گرم
تخم مرغ دو عدد
گوجه فرنگی ریز شده ۳ قاشق سوپ خوری
پیازچه خرد شده ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز خرد شده یک عدد
شیر ۳ قاشق سوپ خوری
آرد سفید  مقداری
آرد سوخاری ۴۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به مقدار لازم
شیوه درست کردن کیک سیب زمینی طرز تهیه:

سیب زمینی  ها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس مقداری آب و نمک به آن افزوده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به آن زمان پخت دهید. بعد از آن سیب زمینی ها را با مقداری شیر  و یک عدد تخم مرغ  زده شده مخلوط کرده و سپس گوجه فرنگی،  پیازچه، فلفل خرد شده، نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.مقداری از مواد را برداشته،ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و نهایتاً در آرد سوخاری بغلطانید. مواد را در کف دست کمی پهن کرده و نهایتاً در روغن داغ قرار دهید،تا طلایی رنگ شوند.

Potato-Cake-9

 

دستور سوم برای تهیه کیک سیب زمینی

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

شیوه درست کردن کیک سیب زمینی مواد اولیه برای ۸ نفر :

کره  ۱۱۵ گرم
نمک   ۱٫۵ قاشق چای خوری
فلفل سیاه  ۱/۴ قاشق چای خوری
سیب زمینی  ۱ کیلو و ۳۶۰ گرم (آب پز شده)
جعفری   ۱ قاشق غذاخوری (خرد شده)
سیر   ۱ قاشق چای خوری (خرد شده)
روغن اردک     ۵ قاشق غذاخوری (یا روغن غاز)

 

شیوه درست کردن کیک سیب زمینی طرز تهیه:

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۱۰ درجه سانتیگراد) گرم کرده و قسمت میانی فر را آماده کنید.

کره و چربی غاز یا اردک را داخل یک قابلمه چدنی روی درجه حرارت ملایم گرم کنید تا آب شود.
نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و از عرض آنها را برش دهید سپس به اندازه های خیلی نازک ورقه کنید و داخل ظرف چربی و کره قرار دهید و بعد در ظرف زیر و رو کنید تا خوب آغشته شوند.
۱/۳ سیب زمینی را داخل قابلمه روی یکدیگر به صورت متحدالمرکز و دایره وار بچینید. ۱/۳ مخلوط نمک را روی آن ها بپاشید و دو ردیف دیگر سیب زمینی به همین صورت روی آنها بچینید و روی هر ردیف نمک بپاشید و باقیمانده چربی ته کاسه را روی سیب زمینی ها بریزید.
سیب زمینی ها را روی دمای ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و با یک کفگیر پهن سیب زمینی های داخل قابلمه را به سمت پایین فشار دهید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی قابلمه را با فویل ببندید.
قابلمه را داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید تا روی آن برشته و طلایی شود و سیب زمینی مغز پخت شود. سپس از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه در دمای اتاق بماند. سپس خیلی با دقت با یک کفگیر کناره های کیک را که به دیواره قابلمه چسبیده، جدا کنید.
قابلمه را روی یک بشقاب برگردانید و بشقاب را روی سطح صاف قرار دهید و با دقت قابلمه را بردارید و بعد روی کیک سیر و جعفری بپاشید.

 

Potato-Cake-1

این کیک سیب زمینی می تواند یک غذای فانتزی ویژه تولد باشد .

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *