خانه / آشپزی / سوپ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای

سوپ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای

url

مواد لازم برای درست کردن سوپ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای

پودر مرزنجوش : به اندازه نیاز

فلفل : به اندازه نیاز

نمک : به اندازه نیاز

آب : یک لیتر ( چهار و نیم پیمانه)

قرص عصاره سبزیجات : دو عدد

فیله گوجه‌ فرنگی خرد کرده : پنج عدد

پیاز خرد کرده : دو عدد

سیر خرد کرده : دو حبه

چیلی قرمز خرد کرده : یک عدد

روغن زیتون : یک قاشق سوپ‌خوری

فلفل دلمه‌ ای قرمز : پنج عدد

سوپ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای

فلفل‌ها را بشویید و به چهار قسمت تقسیم نمایید.
الیاف سفید وسط آن و نیز دانه‌های فلفل را جدا کنید و آن‌ها را از طرف پوستشان روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا پوست فلفل برشته شود.

فلفل‌ها را از فر خارج کنید آن‌ها را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و کیسه را ببندید و ۵ دقیقه آن را به حال خود بگذارید.

سپس فلفل‌ها را از کیسه پلاستیکی خارج کنید و پوست آن‌ها را بگیرید و آن‌ها را کنار بگذارید.

اکنون روغن زیتون را گرم کنید و چیلی را با حرارت ملایم در آن تفت دهید. سپس سیر و پیاز را به چیلی اضافه کنید و آن‌ها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

اکنون گوجه‌فرنگی‌ها را به پیاز و چیلی اضافه نمایید.

مخلوط حاصل را به مدت ۵ دقیقه به آرامی حرارت دهید تا مواد نرم شوند و سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را اضافه کنید.

مایه حاصل را درون دستگاه غذاساز بریزید و صبر کنید تا به حالت پوره در آید.

در مرحله آخر مایه گوجه‌ فرنگی و فلفل را درون ظرف بزرگی بریزید و مخلوط عصاره سبزیجات و آب را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه آن‌را به آرامی حرارت دهید.

سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.

برای بهتر کردن طعم  سوپ می توانید پودر مرزنجوش  روی سوپ بزنید

این سوپ برای بیماران مبتلا به آنفلوانزا خیلی مفید است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *