خانه / آشپزی / سان شاین با کلاس

سان شاین با کلاس

san-2معمولا به لایه هایی از بستنی و ژله که پشت هم داخل لیوان ریخته میشود سان شاین میگویند و باقی مخلفات بستگی به ذائقه مصرف کننده دارد.میتوانید آن را به راحتی در خانه آماده کنید.

مواد لازم :
بستنی وانیلی (باتوجه به ذائقه خود میتوانید از طعم های دیگر هم استفاده کنید)
ژله (میتوانید از چند رنگ ژله دلخواه استفاده کنید)
میوه دلخواه (معمولا از توت فرنگی و موز و آناناس استفاده میشود)
سس توت فرنگی یا سس شکلات
دانه های شکلات یا شکلات رنده شده (برای تزیین)
شوکو رول (برای تزیین)
مغز پسته و گردو خرد شده (برای تزیین)
خامه (برای تزیین)
چتر (برای تزیین)

 

طرز تهیه :
ابتدا ژله ها را آماده میکنیم:
پودر ژله را داخل یک کاسه می ریزیم و به اندازه یک لیوان به آن آب جوش اضافه میکنیم و با استفاده از یک چنگال هم میزنیم تا کاملا حل شود. سپس یک لیوان آب سرد اضافه کرده و هم میزنیم. ژله را داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. حدودا ۴ تا ۵ ساعت زمان لازم است.

 

روش تهیه سان شاین :
یک لیوان بلند را انتخاب می کنیم. ته لیوان را به اندازه ۳ سانت از ژله پر می کنیم سپس یک لایه ۳ سانتی هم بستنی اضافه میکنیم و به همین ترتیب لایه ها را تا بالای لیوان ادامه میدهیم.

 

بهتر است لایه آخر از بستنی باشد. حالا خامه را روی آن می ریزیم. شوکو رول ها و چتر را داخل آن قرار میدهیم و با دانه های شکلات و مغز پسته و گردو تزیین میکنیم و در آخر هم مقداری سس شکلات یا توت فرنگی روی آن می ریزیم.

 

نکات:
– بهتر است لیوان ها را قبل از استفاده ، مدتی درون یخچال قرار دهید تا هنگام کار، بستنی زود آب نشود.

 

– می توانید از تکه های میوه هم برای تزیین روی سان شاین استفاده کنید.

 

– بنا به سلیقه خود میتوانید از دانه های شکلات ، مغز پسته و گردو و یا حتی از تیکه های میوه در لابلای بستنی هم بریزید.

 

– برای تزیین روی سان شاین ، اسمارتیز و ترافل های رنگی هم گزینه ی خوبی است.

 

– ضخامت لایه ها بنا به سلیقه شما میتواند متغیر باشد.

 

– برخی از مربا و یا شربت میوه ها هم استفاده میکنند.

 

نکته کلیدی: در کل مواد اصلی سان شاین ترکیبی از بستنی و ژله است و بقیه مواد بنا به سلیقه و ذائقه افراد متغیر است.

 

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *