روش مزه دار کردن گوشت کبابی با سس سویا
برای این که خوشمزه شود باید گوشت آن را مزه دار کنیم در این روش به شما دوستان روش مزه دار کردن گوشت کبابی با سس سویا را بیان می کنیم ، مواد لازم این کباب برای ۴ نفر می باشد .
پخت : ۴۰ دقیقه
روش مزه دار کردن گوشت کبابی با سس سویا ، مواد لازم جهت برای ۴ نفر:
سویا سس | ۱/۲ فنجان |
سس باربیکیو | ۱ قاشق غذا خوری |
سیر خرد شده | ۴ حبه |
آب لیموترش | ۲ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغن نباتی | ۱ قاشق چای خوری |
گوشت گوسفندی | ۴ عدد برش |
روش مزه دار کردن گوشت کبابی با سس سویا :
۱. در یک ظرف مسطح سس سویا، سس باربیکیو، سیر، آب لیمو، فلفل و روغن را مخلوط کنید. برش های گوشت را اضافه کرده و بچرخانید تا دو طرف آنها به مخلوط آغشته شود. در ظرف را گذاشته و یک ساعت در یخچال بگذارید.
۲. فر را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید (۱۹۰ درجه سانتیگراد).
۳. گوشت را در ظرف مناسب داخل فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بگذارید.
روش مزه دار کردن گوشت کبابی با سس سویا