خانه / آشپزی / روش مزه دار کردن گوشت کبابی با سس سویا

روش مزه دار کردن گوشت کبابی با سس سویا

روش مزه دار کردن گوشت کبابی با سس سویا

2016413174725369280a

 

برای این که خوشمزه شود باید گوشت آن را مزه دار کنیم در این روش به شما دوستان روش مزه دار کردن گوشت کبابی با سس سویا را بیان می کنیم ، مواد لازم این کباب برای ۴ نفر می باشد .


پخت : ۴۰ دقیقه

روش مزه دار کردن گوشت کبابی با سس سویا ، مواد لازم جهت برای ۴ نفر:

سویا سس ۱/۲ فنجان
 سس باربیکیو ۱ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده ۴ حبه
 آب لیموترش ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن نباتی ۱ قاشق چای خوری
گوشت گوسفندی ۴ عدد برش

روش مزه دار کردن گوشت کبابی با سس سویا :
۱. در یک ظرف مسطح سس سویا، سس باربیکیو، سیر، آب لیمو، فلفل و روغن را مخلوط کنید. برش های گوشت را اضافه کرده و بچرخانید تا دو طرف آنها به مخلوط آغشته شود. در ظرف را گذاشته و یک ساعت در یخچال بگذارید.

۲. فر را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید (۱۹۰ درجه سانتیگراد).
۳. گوشت را در ظرف مناسب داخل فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بگذارید.

2016413174725369280a

روش مزه دار کردن گوشت کبابی با سس سویا

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *