خانه / آشپزی / روش درست کردن کوفته فلاح ترکی

روش درست کردن کوفته فلاح ترکی

kufte

 

در هر جای کشور و خارج کشور کوفته ها را به روش های مختلف طپخ می کنند در این مطلب آشپزی می خواهیم روش درست کردن کوفته فلاح ترکی را آموزش دهیم لازم است بدانید مواد لازم این غذا برای ۳ نفر می باشد .

 

روش درست کردن کوفته فلاح ترکی ، مواد لازم:
بلغور ریز ۱ لیوان
آب جوش ۱ لیوان
آرد سمولینا نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
رب نصف قاشق
آرد ۳-۳.۵ لیوان
فلفل سیاه کمی
نمک ۱ قاشق مرباخوری
سس:
سس تند ۱ قاشق
رب نصف قاشق
روغن زیتون نصف لیوان
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه
رویه:
جعفری مقداری

روش درست کردن کوفته فلاح ترکی
در یک کاسه بلغور ریز را می ریزیم رویش  آب جوش ریخته و مخلوط میکنیم  روی بلغور را می پوشانیم  تا ۵ دقیقه بماند و  حجمش زیاد شود حالا در یک کاسه دیگر  آرد سمولینا ریخته رویش تخم مرغ میریزیم  سپس پیاز رنده شده , رب, نمک و فلفل می ریزیم و مخلوط میکنیم در آخر آرد میریزیم  و دوباره مخلوط میکنیم در  آخر بلغور را میریزیم  با دست ورز می دهیم تا در قوام کوفته باشد اگر خیلی سفت شد کمی آب بریزید  یا اگر شل بود کمی آرد اضافه کنید ابتدا دست های خود را مرطوب کرده سپس کوفته هارا شکل بدهید که بدست نچسبد
از کوفته ها به اندازه فندق برداشته و گرد میکنیم  و با انگشت وسطش را فشار داده  در یک ظرف بزرگ آرد پاشی شده قرار می دهیم  حالا دریک قابلمه آب ریخته و میجوشانیم وقتی آب جوشید نمک می ریزیم  سپس کوفته ها را به آرامی ریخته ۱-۲ دقیقه مخلوط کرده میگذاریم بپزد
سس:
در یک تابه  روغن زیتون می ریزیم سس تند و رب می ریزیم  خوب مخلوط میکنیم  و ۲ دقیقه می پزیم سیر خرد شده و نمک و فلفل می ریزیم تا بوی سیر بلند شود وقتی کوفته ها پخت آبکش کرده تا آبش برود رویش سس می ریزیم  در آخر جعفری خرد شده میریزیم  و سرو میکنیم

 

kufte

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *