خانه / آشپزی / روش درست کردن یخ در بهشت شکلاتی به سبک اصفهانی

روش درست کردن یخ در بهشت شکلاتی به سبک اصفهانی

3213109316155102a

 

با نزدیک شدن به فصل گرما بهتر است نوشیدنی های خنک استفاده شود در این مطلب ابانک روش درست کردن یخ در بهشت شکلاتی به سبک اصفهانی را آموزش می دهد .

این دسر در سال ١٧٦٨ میلادی در شهری به نام اصفهان توسط شخصی ناشناس کشف شد که اکنون در دنیا خواهان بسیار زیادی دارد که آن را به نام فراپر یا فراپ (Frappe) میشناسند .یخ دربهشت از انواع دسرهای ایرانی است که در تهیه آن از آردبرنج استفاده می شود. شکر، شیر، هل و گلاب، مغز پسته کوبیده و زعفران ساییده مواد لازم برای تهیه آن است.

 

روش درست کردن یخ در بهشت شکلاتی به سبک اصفهانی ، مواد لازم :

 

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
عسل ۱/۲ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۲۸۸ کالری
شیر ۱/۲ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۱۱۰ کالری
خامه ترش (یخ زده- برای تزئین) ۱ قاشق نامشخص
خامه ترش ۱/۲ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۲۰۵ کالری
بستنی شکلاتی ۵۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۱۹۰ کالری
روغن بادام ۱/۴ قاشق چایخوری ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری

 

روش درست کردن یخ در بهشت شکلاتی به سبک اصفهانی :

تمامی مواد را باهم در درون مخلوط کن بریزید و باهم مخلوط کنید.

روش درست کردن یخ در بهشت شکلاتی به سبک اصفهانی

1633109316155102a

روش درست کردن یخ در بهشت شکلاتی به سبک اصفهانی

2383109316155102a

روش درست کردن یخ در بهشت شکلاتی به سبک اصفهانی

3213109316155102a

روش درست کردن یخ در بهشت شکلاتی به سبک اصفهانی

خواص عسل :

*. آنزیم های طبیعی موجود در آن، روند هضم غذا را بهبود می بخشد.مصرف ناشتا یک لیوان آب ولرم با عسل و آب لیمو، بدن را پاک سازی می کند.خاصیت ضد قارچی دارد.با جویدن موم آن، علایم تب یونجه بهبود می یابد.تشنگی و علایم گرمازدگی را برطرف و سکسکه را متوقف می کند.خاصیت ملین دارد.مخلوط آن با فلفل سیاه و زنجبیل آسم را تسکین می دهد.آب سیر همراه با عسل، فشارخون را کنترل می کند مخلوط عسل، دارچین در آب جوش، در بهبود آرتریت، عفونت مثانه و نفخ معده موثر است. کلسترول مضر را کاهش می دهد و ویروس ها را از بین می برد. روند پیری را کند، قدرت شنوایی را تقویت و بوی بد دهان را رفع می کند.استفاده موضعی از مخلوط عسل، دارچین و روغن زیتون داغ مانع از ریزش مو می شود و دندان درد را نیز متوقف می کند.توجه داشته باشید عسل حاوی هاگ های قارچ است و سیستم ایمنی بدن نوزادان توان مقابله با آن را ندارد. لذا نوزادان زیر یک سال نباید تحت هیچ شرایطی عسل مصرف کنند.

این نوشیدنی خنک در فصل گرم تابستان مهمان خود را غافل گیر کنید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *