خانه / آشپزی / روش درست کردن کوردن بلو به سبک فرانسوی

روش درست کردن کوردن بلو به سبک فرانسوی

8i8ltjq2cezftrksj6zh

 

غذاهای فرانسوی امروزه خیلی در بین ایرانی ها مرسوم شده است در این جا روش درست کردن کوردن بلو به سبک فرانسوی را آموزش می دهیم .

روش درست کردن کوردن بلو به سبک فرانسوی ، مواد لازم :
فیله گوساله : ۴ تکه
پنیر گودا : ۲ ورقه
کالباس : ۲ ورقه
آرد سوخاری : نیم پیمانه
آرد سفید : نیم پیمانه
تخم‌مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : نیم پیمانه

 

روش درست کردن کوردن بلو به سبک فرانسوی  :
۱ – فیله‌های گوساله را درون یک کیسه فریزر قرار داده  و با پشت چاقو روی گوشت‌ها می­کوبیم تا کمی له شود.

۲ – یک تکه کالباس و یک تکه پنیر گودا را به میزان دو سانتی متر کوچکتر از لبه­های گوشت برش داده و روی گوشت قرار می­دهیم.

۳ – لبه‌های گوشت روی هم قرار میدهیم و فشار می­دهیم تا خوب بهم چسبیده و بین شان فاصله نماند.

۴ – در ظرفی جداگانه آرد و آرد سوخاری با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نموده و خوب هم می­زنیم.

۵ – روغن را درون ماهی­تابه ریخته و روی حرارت قرار می­دهیم تا داغ شود.

۶ – کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ  غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهی­تابه می­گذاریم تا سرخ شود.

نکات :
۱ – برای مطلوبتر کردن طعم کوردن بلو می­توان بجای روغن از کره استفاده نمود.

۲ – هنگام له کرن فیله ها بوسیله چاقو مراقب باشید که گوشت­ها سوراخ نشوند.

8i8ltjq2cezftrksj6zh

می توانید در رستوران های خود با سرو این غذاها توریست های زیادی را جذب کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *