خانه / آشپزی / روش درست کردن کرپ مرغ

روش درست کردن کرپ مرغ

66c90ua4icpl9jsi9m9

 

 

با مرغ غذاهای زیادی می توانیم درست کرد در این پست آشپزی به شما دوستان روش درست کردن کرپ مرغ را آموزش می دهیم .

روش درست کردن کرپ مرغ ، مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۴ عدد

شیر: ۲ لیوان

روغن: یک قاشق غذاخوری

نمک: نوک قاشق چایخوری

آرد: ۲.۵ لیوان

مواد میانی کرپ: سینه مرغ: ۳۰۰ گرم

هویج، ذرت و نخودفرنگی: ریز خردشده و پخته‌شده از هر کدام دو سوم لیوان

جعفری خردشده: ۳ قاشق غذاخوری

روغن و نمک و فلفل: به میزان لازم

سس کچاب و زیتون: برای تزئین به‌میزان لازم، پنیر پیتزا: نصف لیوان

 

 

روش درست کردن کرپ مرغ :

ابتدا آرد را در ظرف گودی بریزید و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در آن بشکنید و به آرامی مخلوط کنید . سپس شیر و نمک را اضافه کنید. غلظت مایه به دست آمده باید به اندازه‌ای باشد که مواد براحتی از قاشق جدا شود و حالت روان داشته باشد.

ماهیتابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و کف آن را کمی روغن بریزید که چرب باشد. پس از داغ شدن، با ملاقه از مواد کرپ درون ماهیتابه بریزید و با حرکت دادن ظرف، مواد را به تمام سطح آن هدایت کنید.

بعد از این‌که کرپ ، خودش را گرفت آن را پشت و رو کنید و سریع در سینی بگذارید. به همین ترتیب تمام مواد را به صورت نان لواش آماده کنید و کنار بگذارید.

مرغ را بپزید و ریز خرد کنید. ذرت و هویج و نخود فرنگی را با کمی روغن تفت دهید و به آن نمک و فلفل و جعفری خرد شده، اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

مقداری از مواد را بعد از خنک شدن روی کرپ بریزید و سعی کنید تمام مواد را در سطح کرپ پخش کنید. بعد به آرامی آن را رول کنید و به همین ترتیب تمام مواد را روی کرپ‌های آماده شده ریخته و همه را رول کنید.

سپس آنها را در سینی فر گذاشته و روی آنها را کمی چرب کنید و در فر از قبل گرم شده، با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود. بعد از پخت از فر بیرون آورده و روی آنها را با سس کچاب و پودر دارچین تزئین کنید.

کرپ‌ها را برش حلقه‌ای بزنید و در دیس مناسب بچینید. اطراف ظرف را زیتون و خیارشور و مقداری جعفری بریزید و میل کنید.

 

66c90ua4icpl9jsi9m9

روش درست کردن کرپ مرغ

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *