یک دسر ترش و خوشمزه در این جا آموزش می دهیم همراه ما باشید با روش درست کردن کرم کیوی در ادامه مطلب .
روش درست کردن کرم کیوی ، مواد لازم :
کیوی ۴۰۰ گرم
شکر یک دوم پیمانه
خامه قنادی ۴۰۰ گرم
ژلاتین ۴ قاشق مرباخوری
وانیل یک هشتم ق.مپ
ودر ژله کیوی ۱ بسته
روش درست کردن کرم کیوی
کیوی خرد شده و شکر را روی حرارت قرار دهید تا ۵-۶ دقیقه بجوشد.
پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری (بن ماری) قرار دهید.
کیوی جوشیده را در میکسر ریخته و میکس می کنیم.
ژلاتین را به کیوی ولرم اضافه می کنیم.
پس از سرد شدن کیوی ، خامه فرم گرفته را اضافه نمایید.
سپس کرم را در جام ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
پودر ژله را با دو لیوان آب ، مطابق دستور روی بسته درست نمایید و روی کرم کیوی بسته شده بریزید و مجددا در یخچال بگذارید تا ببندد.
کرم کیوی با طعم ترش و شیرین برای کسانی که دسرهای شیرین دوست ندارند بسیار مناسب است.
نکات :
۱- در صورت استفاده از ورق ژلاتین ، به ازای هر یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین از یک ورق ژلاتین استفاده کنید.
۲- می توان از انواع میوه ها مانند توت فرنگی ، هلو و انبه به جای کیوی استفاده کرد.
۳- می توانید این دسر را با خامه ی فرم گرفته و انواع ترافل تزیین نمایید.
روش درست کردن کرم کیوی