خانه / آشپزی / روش درست کردن کرم کیوی

روش درست کردن کرم کیوی

photo_2016-05-11_15-33-55

 

یک دسر ترش و خوشمزه در این جا آموزش می دهیم همراه ما باشید با روش درست کردن کرم کیوی در ادامه مطلب .

روش درست کردن کرم کیوی  ، مواد لازم : 

کیوی                         ۴۰۰ گرم

شکر                          یک دوم پیمانه

خامه قنادی                ۴۰۰ گرم

ژلاتین                        ۴ قاشق مرباخوری

وانیل                         یک هشتم ق.مپ

ودر ژله کیوی               ۱ بسته

 

روش درست کردن کرم کیوی

کیوی خرد شده و شکر را روی حرارت قرار دهید تا ۵-۶ دقیقه بجوشد.

پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری (بن ماری) قرار دهید.

کیوی جوشیده را در میکسر ریخته و میکس می کنیم.

ژلاتین را به کیوی ولرم اضافه می کنیم.

پس از سرد شدن کیوی ، خامه فرم گرفته را اضافه نمایید.

سپس کرم را در جام ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

پودر ژله را با دو لیوان آب ، مطابق دستور روی بسته درست نمایید و روی کرم کیوی بسته شده بریزید و مجددا در یخچال بگذارید تا ببندد.

کرم کیوی با طعم ترش و شیرین برای کسانی که دسرهای شیرین دوست ندارند بسیار مناسب است.

نکات :

۱- در صورت استفاده از ورق ژلاتین ، به ازای هر یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین از یک ورق ژلاتین استفاده کنید.

۲- می توان از انواع میوه ها مانند توت فرنگی ، هلو و انبه به جای کیوی استفاده کرد.

۳- می توانید این دسر را با خامه ی فرم گرفته و انواع ترافل تزیین نمایید.

 

 

photo_2016-05-11_15-33-55

روش درست کردن کرم کیوی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *