خانه / آشپزی / روش درست کردن چیز کیک آلبالو با بیسکویت ساق طلایی

روش درست کردن چیز کیک آلبالو با بیسکویت ساق طلایی

9x2i9p2czxszozcx3jn5

 

یک چیزکیک دیگر با روش پختی متفاوت همراه ما باشید با روش درست کردن چیز کیک آلبالو با بیسکویت ساق طلایی در ادامه مطلب .


روش درست کردن چیز کیک آلبالو با بیسکویت ساق طلایی ، مواد اولیه:

بیسکویت دایجستیو (می توانید از بیسکوییت ساقه طلایی استفاده کنید) ۲ لیوان نرم شده
پنیر خامه ای ۶۰۰ گرم
کره ذوب شده ۶۰ گرم
تخم مرغ (زرده و سفیده از هم جدا شود) ۵ عدد
شکر ۱ لیوان
خامه ۱/۳ لیوان
رنده پوست لیموترش ۱/۳ قاشق مرباخوری
مربای آلبالو ۱ شیشه
وانیل و پودر دارچین به میزان لازم

 

روش درست کردن چیز کیک آلبالو با بیسکویت ساق طلایی :

۱- بیسکوییت نرم شده، پودر دارچین و کره ذوب شده را کاملا با هم مخلوط کنید و سپس داخل ظرف مورد نظرتان ریخته و آن را پهن کنید. ظرف را به مدت ۶ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد در فر بگذارید تا رنگ بیسکوییت ها کمی تغییر کند.

۲- حالا پنیر خامه ای، رنده پوست لیمو ترش، شکر و وانیل را با مخلوط کن بزنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل کرم در بیایند حالا زرده تخم مرغ ها و خامه را هم به این مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس سفیده تخم مرغ را هم کم کم اضافه کنید ولی این بار با قاشق چوبی هم بزنید مواد به دست آمده را داخل بیسکوییت های داخل ظرفتان بریزید و روی ظرف را با آلومینیوم پوشانده و آن را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید . بعد از آن وقتی ظرف خنک شد، آن را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید.

۳- حالا چیز کیک شما آمادست تنها کافیست روی آن را با مربای آلبالو بپوشانید.

۴- اگر دوست دارید مهمان هایتان راحت تر دسر را میل کنند و سرو آن برای شما هم راحت تر باشدمی توانید از قالب های کوچک استفاده کنید. مطمئن باشید مینی چیز کیک طرفداران بیشتری خواهد داشت!

۵- اما اگر فکر میکنید چیز کیک هم تکراری شده قالب های کوچکتان را از موادی که درست کردید پر کنید و کلا قسمت بیسکوییتی را از دسر خود حذف کنید. میتوانید آلبالو ها را در وسط مواد هم بریزید.

9x2i9p2czxszozcx3jn5

چیز کیک آلبالو با بیسکویت ساق طلایی

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *