خانه / آشپزی / روش درست کردن پیتزای سبزیجات و ماهی

روش درست کردن پیتزای سبزیجات و ماهی

20164231474283211a

 

پیتزا یک غذای فانتزی می باشد که طرفداران زیادی بین کوچک و بزرگ دارد در این قسمت آشپزی سایت ابانک روش درست کردن پیتزای سبزیجات و ماهی  که فوق العاده خوشمزه هست را در اختیار شما می گذاریم .


روش درست کردن پیتزای سبزیجات و ماهی   ، مواد لازم :

سس بروکلی ۱ پیمانه
 فیله ماهی ۲ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
ماست چکیده  ۱ پیمانه
اسفناج ۲۰۰ گرم
خمیر پیتزا ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

روش درست کردن پیتزای سبزیجات و ماهی ، مواد لازم برای سس :

کلم بروکلی ۴۰۰ گرم
 سیر رنده شده ۳ حبه
 ریحان و بادام به مقدار لازم
 پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
آب لیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

روش درست کردن پیتزای سبزیجات و ماهی  :
در یک تابه روغن بریزید و فیله ماهی خرد شده را به کمی نمک و فلفل آغشته کنید و داخل تابه سرخ کنید.
برای تهیه سس بروکلی، در یک قابلمه ۱ پیمانه آب بریزید و داخل آن ۱ قاشق چایخوری نمک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس بروکلی ها را داخل آن به مدت ۳ دقیقه قرار دهید تا نرم شوند.
بروکلی های نرم شده را داخل سبد بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود.
در غذا ساز یا مخلوط کن بروکلی را همراه با سیر، ریحان، آویشن، بادام و آبلیمو بریزید.
مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید.
دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شوند.
در انتها روغن زیتون را بریزید و دوباره دستگاه را روشن کنید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
خمیر پیتزا را روی سطح تمیزی قرار دهید، سپس یک لایه از سس بروکلی روی خمیر بریزید و آن را روی کل سطح آن پخش کنید.
پیاز خرد شده و تکه های ماهی را روی آن قرار دهید. مقداری نمک و فلفل و روغن زیتون روی مواد بریزید، سپس پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر دهید.
بعد از اینکه پیتزا را از فر درآوردید، اسفناج خرد شده و مقداری روغن زیتون روی آن بریزید و با بقیه سس بروکلی و ماست چکیده سرو کنید.

20164231474283211a

 پیتزای سبزیجات و ماهی 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *