خانه / آشپزی / روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز

روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز

روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز

photo_2016-02-02_19-51-01

 

این نان نخودچی یک شیرین محلی نایینی می باشد تفاوتی که با دیگر نان نخودچی ها دارد این است که روغن کم مصرف می شود و یک شیرینی مناسب پذیرایی ایام عید است .با ما باشید با روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز .

روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز ،مواد لازم:
آرد نخودچی خیلی نرم: ۵۰۰ گرم
پودر قند سائیده : ۲۵۰ گرم
روغن جامد: ۲۰۰ گرم
پودر هل به میزان دلخواه
پسته کوبیده : ۱۰۰ گرم

6884819463bd1

روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز  :
روغن و پودر قند و هل را خوب با همزن می زنیم تا سفید رنگ شود. آرد نخودچی را به آن افزوده خوب مالش می دهیم.

خمیر را می گذاریم حدود ۲۰ ساعت بماند.

خمیر را به قطر دلخواه (یک و نیم تا دو سانت) روی سینی پهن کرده پسته کوبیده می پاشیم و فشار می دهیم تا در خمیر فرو رود.

سپس قالب زده و در سینی می چینیم.
سینی را در فر با حرارت ملایم(خیلی داغ نباشد) می گذاریم.

تا شیرینی سرد نشده آن را لق می کنیم یعنی با کاردک از سینی جدا می کنیم.

بعد که خوب سرد شد در ظرف مناسب می چینیم.

photo_2016-02-02_19-51-01

این شیرینی به دلیل سبک بودن و کوچک بودن بهترین شیرینی برای ایام نوروز است .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *