خانه / آشپزی / روش درست کردن ماست

روش درست کردن ماست

yogurt1-e1

 

ماست هایی که از بیرون می گیرید شاید خیلی چرب و خیلی کم چرب باشد در این جا به شما روش درست کردن ماست در منزل را بیان می کنیم بهتر است از شیر پرچرب برای ماست خوشمزه استفاده کنید .

روش درست کردن ماست ، مواد لازم :

     شیر پاستوریزه یک لیتری ۳ پاکت
برای هر یک پاکت یک لیتری ۵/۱ تا ۲ قاشق غذا خوری ماست تازه

 

روش درست کردن ماست :

yogurt2-e1

 

روش درست کردن ماست ، مرحله اول:

در ابتدا شیرها را درون یک قابلمه با گنجایش شیرها بریزید. روی شعله بگذارید تا بجوش آید.

 

روش درست کردن ماست ، دومین مرحله :

بگذارید که به مرحله جوش برسد. زیر شعله را خاموش و قابلمه را در جایی بگذارید تا خنک شود.

 

روش درست کردن ماست ، مرحله سوم :

خنک شدن شیر باید به حدی باشد که اگر نوک انگشت کوچکمان را داخل شیر کنیم گرمای آن در حدی باشد که نه احساس کنید سرد شده است و نه داغ است، دقیقا در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد باشد.

homemade-yogurt-recipe-e1

 

روش درست کردن ماست ، چهارمین مرحله :

وقتی شیرمان به آن درجه رسید، ماست را به آن اضافه کنید برای هر پاکت شیر یک لیتری یک و نیم تا دوقاشق غذا خوری ماست کافی است .همیشه از ماست تازه استفاده کنید. ماست را اول کمی به هم بزنید بعد داخل شیر ریخته و کاملا مخلوط کنید و درب قابلمه را پارچه خیلی نازکی بکشید که وقتی بخار می کند ذرات آب داخل ماست نریزد.

 

روش درست کردن ماست ، آخرین مرحله :

سپس یک ملحفه ضخیم دور قابلمه بپیچید و برای ۵ الی ۶ ساعت در جایی قرار دهید بعد از این مدت ماست را داخل یخچال برای مدت یک روز نگه دارید سپس نوش جان کنید.

 

نکات مهم در خصوص طرز تهیه ماست:

yogurt1-e1

 

اگر دمای شیر مایه زده شده بیش از ۵۰ درجه سانتی گراد یعنی سوزان باشد، مایه ماست تازه نباشد یا میزان آن زیاد باشد، دمای گرمخانه گذاری بالا باشد، زمان تخمیر طولانی شود یا ماست پس از خروج از گرمخانه به کندی سرد شود، بدون شک ماست ترش می شود.

اگر دمای شیر مایه زده شده و گرمخانه کمتر از دمای بدن باشد و مایه ماست تازه باشد احتمال این که ماست شیرین شود زیاد است.

 

با این روش می توانید ماست را مدت طولانی نگه دارید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *