خانه / آشپزی / روش درست کردن غذای ترکی

روش درست کردن غذای ترکی

jah8lx6lkiu3iyqofegc

 

غذاهای ترکی یکی از خوشمزه ترین غذاهای خارجی می باشد در این قسمت آشپزی سایت ابانک به آموزش روش درست کردن غذای ترکی می پردازیم

 

روش درست کردن غذای ترکی ، مواد اولیه :

روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

خمیر یوفکا مثلثی نصف بسته

پیاز متوسط ۱ عدد

سیر ۳ حبه

گوشت چرخی ۲۵۰گرم

بادمجان ۱ کیلو

فلفل سبز تند ۴ عدد

نمک..فلفل قرمز..زرد چوبه به میزان کافی

ماست چکیده ۱ پیمانه

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ریز خرد شده ۲ عدد متوسط

 
روش درست کردن غذای ترکی ، طرزتهیه:

۱.خمیر یوفکا مثلثی رو به وسیله نی رول کنید.

۲.و تو روغن سرخ کنید .گوشت چرخ کرده رو با پیاز وسیر رنده شده تفت بدهید سرخ کنید.نمک بزنید.فلفل سبز ریز شده وزرد چوبه وگوجه ریز شده رو بعد از اینکه گوشت سرخ شد اضافه کنیدرو حرارت باشه تا اب گوجه کشیده بشه.

۳.تو یه ظرف دیگه کمی روغن بریزید وپودر فلفل قرمز رو یه تفت کوچولو بدید زیاد تفت نخوره چون فلفل تلخ میشه.بادمجان کبابی رو با ماست چکیده ونمک مخلوط کنید. حالا موقع سرو این غذای خوشمزه میرسه .

۴.ابتده بورانی بادمجان رو وسط دیس گرد بریزید.بعد گوشت چرخکرده سرخ شده رو بریزید.بعد اون رولهای یوفکا را دور تا دور بچینید.فلفل قرمز سرخ شده را روی گوشت ریخته وبا جعفری خرد شده تزیین کنید.

jah8lx6lkiu3iyqofegc

روش درست کردن غذای ترکی

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *