خانه / آشپزی / روش درست کردن شیرینی شکر پاره بادام

روش درست کردن شیرینی شکر پاره بادام

شکرپاره-بادام

می خواهید عصر کنار آبمیوه و چای یک شیرینی خوشمزه بخورید در ابانک به آموزش روش درست کردن شیرینی شکر پاره بادام را بیان می کنیم .

روش درست کردن شیرینی شکر پاره بادام

کره آب شده را با تخم مرغ و شکر را هم زده و وانیل ، هل و بکینگ پودر را ریخته و هم مخلوط می کنیم . حالا پودر بادام اضافه کرده و مخلوط میکنیم. در آخر آرد را اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم .

دستکش آشپزی یکبار مصرف پوشیده از مواد گلوله ای برداشته و در دستمان گرد کرده و در سینی فر با فاصله میچینیم و روی هر کدام یک بادام گذاشته در فر گرم ۱۶۰ درجه حدود ۳۵ دقیقه میپزیم . شربت را که از قبل جوشانده ایم و ولرم شده را روی شکر پاره ولرم میریزیم و ا پودر پسته تزئیم می کنیم .

شکرپاره-بادام

روش درست کردن شیرینی شکر پاره بادام

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *