شامی یک غذای لذیذ می باشد که در هر گوشه از ایران به سبک ها و روش های مختلفی پخته می شود در این جا می خواهیم روش درست کردن شامی به سبک رودباری را آموزش دهیم مواد لازم این غذا برای ۵ نفر می باشد و در زمان ۳۰ دقیقه آماده می شود .
روش درست کردن شامی به سبک رودباری ، مواد لازم :
پیاز متوسط : ۲ عدد
سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
گلپر پودر شده : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم
روش درست کردن شامی به سبک رودباری :
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می دهیم.
پس از ۱ تا ۲ ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ میکنیم.
گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم میگذاریم.
لازم است بدانید ۴۵ دقیقه در آب گوجه بجوشد روی شعله ملایم کافی است .