خانه / آشپزی / روش درست کردن شامی به سبک رودباری

روش درست کردن شامی به سبک رودباری

1923 (1)

 

شامی یک غذای لذیذ می باشد که در هر گوشه از ایران به سبک ها و روش های مختلفی پخته می شود در این جا می خواهیم روش درست کردن شامی به سبک رودباری را آموزش دهیم مواد لازم این غذا برای ۵ نفر می باشد و در زمان ۳۰ دقیقه آماده می شود .

روش درست کردن شامی به سبک رودباری ، مواد لازم :

گوشت گوساله چرخ شده : ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۲ عدد
سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
گلپر پودر شده : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم

روش درست کردن شامی به سبک رودباری :
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می ­دهیم.

پس از ۱ تا ۲ ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ می­کنیم.

گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم می‌گذاریم.

 

1923 (1)

لازم است بدانید ۴۵ دقیقه در آب گوجه بجوشد روی شعله ملایم کافی است .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *