خانه / آشپزی / روش درست کردن سوتی پلو غذای محلی آذری

روش درست کردن سوتی پلو غذای محلی آذری

602595_611

 

می خواهیم روش درست کردن غذای آذری درست کنیم که با شیر درست می شود همراه ما باشید با روش درست کردن سوتی پلو غذای محلی آذری .

روش درست کردن سوتی پلو غذای محلی آذری ، مواد لازم :

۴ پیمانه برنج
به میزان لازم نمک و فلفل
۳/۱ پیمانه روغن مایع
۵۰ گرم کره
۱ ق س زردچوبه
۴ پیمانه شیر
۲ پیمانه آب
۲۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
۱ عدد پیاز
۵۰ گرم کشمش
۵۰ گرم خرما
به مقدار مورد نیاز خلال پسته برای تزیین

روش درست کردن سوتی پلو غذای محلی آذری :

۱٫ ابتدا برنج را بعد از شست و شو در کاسه‌ای ریخته، به آن آب و کمی نمک بیفزایید و اجازه دهید تا حدود ۲ ساعت خیس بخورد، سپس آن را در صافی بریزید و بچشید، در صورتی که احساس شوری کردید، با آب، برنج را شسته و اجازه دهید تا آب آن گرفته شود.

۲٫ در یک قابلمه مناسب مقداری روغن مایع ریخته روی حرارت قرار دهید، برنج را به آن افزوده کمی تفت دهید. بعد از آن کره را هم بیفزایید، سپس زردچوبه را همراه شیر و آب اضافه کنید و اجازه دهید تا آب برنج کشیده شده، دم بکشد.
۳٫ در این فاصله در یک کاسه مناسب گوشت را همراه پیاز رنده شده و نمک و فلفل ورز دهید و به صورت کوفته ریزه درآورید. بعد در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید و کوفته ریزه ها را در آن تفت داده، اجازه دهید تا پخته شوند.
۴٫ در این مرحله خرما و کشمش را در کاسه‌های مجزا بریزید. بعد از شستن کشمش‌ها آنها را در صافی ریخته و هسته خرماها را هم خارج کنید و درصافی دیگری بریزید. اکنون در یک قابلمه مقداری کره بریزید و سپس کشمش و خرما را تفت دهید. بعد از ۳-۲ دقیقه زیر حرارت را خاموش کنید.
۵٫ بعد از آنکه همه مواد آماده شد، برنج را در دیس مناسب ریخته و همراه ریزه‌کوفته‌ها، خرما، کشمش و خلال پسته سرو کنید

 

602595_611

روش درست کردن سوتی پلو غذای محلی آذری

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *