خانه / آشپزی / روش درست کردن سالاد بادمجان

روش درست کردن سالاد بادمجان

20158515185630a

 

با دمجان غذاهای زیادی می توان درست کرد و به عنوان پیش غذا از آن استفاده کرد در این جا می خواهیم روش درست کردن سالاد بادمجان را بیان کنیم همراه ما باشید .

روش درست کردن سالاد بادمجان ، مواد لازم  :

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
بادمجان ۳ عدد ۱۰۰ گرم / ۱۷ کالری
پیازچه خرد شده ریز نصف فنجان ۱۰۰ گرم / ۲۳ کالری
لوبیا قرمز پخته نصف فنجان ۱۰۰ گرم / ۱۱۰ کالری
سیرخرد شده ریز نصف فنجان ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری
عدس پخته نصف فنجان ۱۰۰ گرم / ۱۰۰ کالری
ماش پخته نصف فنجان ۱۰۰ گرم / ۳۴۷ کالری
گوجه فرنگی ۱ فنجان ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
ماست خامه ای ۲ فنجان نامشخص
نمک و فلفل به مقدار کافی ۱۰۰ گرم / ۰ کالری

 

روش درست کردن سالاد بادمجان :

*. بادنجان ها را پوست کنده و خرد کنید. سپس در آب نمک بریزید.

*. بعد از ۱۵ دقیقه آن را آبکش کرده و با کمی روغن زیتون تفت دهید.

*. وقتی بادنجان ها نرم شد، بیشتر تفت دهید تا کمی برشته شود.

*. سپس بادنجان ها را از حرارت بردارید تا کاملاً خنک شوند.

*. عدس، ماش و لوبیا را که قبلاً پخته شده با هم مخلوط کنید.

*. گوجه فرنگی را نیز خرد کرده و به حبوبات پخته اضافه کنید

*. سیر را نیز در ظرفی که بادنجان ها را تفت داده اید کمی تفت دهید.

*. رنگ سیر باید کمی سفید باشد، بنابراین آن را زیاد حرارت ندهید.

*. بعد از این که سیر تفت داده شد و خنک شد، آن را با سایر مواد سالاد مخلوط کنید.

*. ماست را باید در آخرین مرحله به عنوان سس به سالاد اضافه کنید و بعد کمی نمک و فلفل بزنید.

*. در صورت تمایل مواد چاشنی را نیز اضافه کنید.

*. همچنین می توانید تمامی مواد بالا را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید.

 

خواص ماش :

*. این دانه غنی ، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد ؛ یعنی پرخاصیت و غیر چاق کننده است. از این رو بهتر است در دوران رژیم لاغری حداقل هفته ای یک بار از ماش استفاده شود چون بسیار زود هضم و غیر نفاخ است و به علت دارا بودن ویتامین A و D نیازهای بدن ما را تأمین می کند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.

20158515185630a

روش درست کردن سالاد بادمجان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *