خانه / آشپزی / روش درست کردن تخم مرغ عسلی کلاسیک

روش درست کردن تخم مرغ عسلی کلاسیک

eggs

 

می خواهید تحولی در روش و شیوه عسلی کردن تخم مرغ بدانید همراه ما باشید با روش درست کردن تخم مرغ عسلی کلاسیک در ادامه مطلب .

روش درست کردن تخم مرغ عسلی کلاسیک ، مواد لازم  :

 

شش عدد تخم مرغ سفت پخته شده

یک چهارم فنجان سس مایونز

یک فنجان قاشق چای خوری سرکه شراب

نصف قاشق چای خوری برنج خرد شده

یک چای خوری شوید تازه

یک چای خوری خردل دیژون

یک هشتم قاشق چای خوری پودر سیر

یک هشتم قاشق چای خوری نمک

روش درست کردن تخم مرغ عسلی کلاسیک 

ابتدا تخم مرغ ها را از وست نصف کرده و زرده ان ها را خارج می کنیم و سفیده ها را در کنار یکدیگر قرار می دهیم.سس مایونز، سرکه،  سس گوجه فرنگی، خردل دیژون، پودر سیر، نمک و زرده تخم مرغ را با یکدیگر میکس کرده و درون سفیده های تخم مرغ قرار داده و تزئین می کینم.

سپس با استفاده از شوید تازه روی کار را تزئین کرده و آمادهی سرو می کنیم.

چه کسانی نباید تخم مرغ عسلی بخورند

تخم مرغ عسلی باعث بروز تب، سردرد، تهوع و استفراغ می شود.

بررسی ها نشان می دهند هنگام پخت تخم مرغ ابتدا باید آن را با آب و صابون خوب بشویید زیرا حاوی میکروب ها و باکتری های زیادی است و به هیچ وجه نباید تخم مرغ عسلی بخورید و اجازه دهید تا تخم مرغ خوب و کامل پخته شود. دانشمندان در آزمایش های خود نشان دادند بیش از ۳۰ درصد از دختران بعد از خوردن تخم مرغ عسلی دچار تهوع و سردرد می شوند. از این رو پیشنهاد می شود حتماً دختران تخم مرغ سفت و کاملاً پخته مصرف کنند.

 

eggs

روش درست کردن تخم مرغ عسلی کلاسیک

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *