خانه / آشپزی / روش درست کردن بورک بادمجان کبابی

روش درست کردن بورک بادمجان کبابی

1233

 

بابادمجان غذاهای زیادی می توانیم درست کنیم همانطور که می دانید بورک یک غذای ترکی هست در این جا روش درست کردن بورک بادمجان کبابی را به شما آموزش می دهیم .

روش درست کردن بورک بادمجان کبابی ، مواد لازم :
بادمجان کبابى شده؛ سه عدد
گوشت چرخ کرده؛ ٢۵٠ گرم
جعفرى خرد شده؛ یک پیمانه
پیاز؛ یک عدد بزرگ
سیر له شده ؛ سه حبه
نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار لازم
زردچوبه و پودر گشنیز؛ از هر کدام یک قاشق چایخورى
روغن براى سرخ کردن
خمیر اماده یوفکا؛ یک بسته
آموزش تهیه خمیر یوکفا یا فیلو
روش درست کردن بورک بادمجان کبابی ، طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را روى گاز و یا در فر کبابى کنید .سپس زیر آب سرد گرفته و پوست آنرا جدا کنید و کاملا ساطورى کنید .
پیاز را نگینى خرد کرده و در روغن سرخ کنید و کمى که سبک شد ادویه ها را اضافه کرده و کمى تفت مى دهیم، سپس گوشت چرخکرده را اضافه کرده و با حرارت ملایم دوباره تفت مى دهیم، بعد از تفت دادن گوشت چرخکرده ،بادمجان کبابى ساطورى شده و جعفرى خرد شده و سیر له شده و نمک را اضافه کرده و در ماهى تابه را گذاشته تا مواد به روغن بیفتد .بعد از پخت و اماده شدن کنارى بگذارید تا کمى خنک شود .
ابتداخمیر اماده یوفکا را دو تا دوتا روى هم گذاشته و به اندازه هاى ٢٠ سانتى متر ى تقسیم کنید مقدارى از مواد خنک شده را در گوشه خمیر گذاشته و به شکل مثلثى بپیچید و در روغن که کمى گرم شده با حرارت متوسط سرخ کنید.
1233
روش درست کردن بورک بادمجان کبابی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *