روش درست کردن بادمجان پلو
می خواهید در میهمانی های رسمی خود علاوه بر غذای اصلی یک غذای دیگر درست کنید در این جا روش درست کردن بادمجان پلو را بیان می کنیم .
روش درست کردن بادمجان پلو ، مواد اولیه:
برنج: یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده: یک کیلوگرم
پیاز سرخشده: یک پیمانه
گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم
گوجهفرنگی حلقه شده: دو پیمانه یا پنج عدد
رب گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری
روغن: نصف پیمانه
نمک، ادویه و زردچوبه: به میزان لازم
انرژی کل این پلو ۴۰۹۰ کیلوکالری
روش درست کردن بادمجان پلو :
* بادمجانها را سرخ کرده و کنار میگذاریم.
* سپس با پیاز داغ و کمی گوجهفرنگی، گوشت را تفت میدهیم.
* میتوانیم به همان گوشت سرخشده، رب گوجهفرنگی را هم اضافه کنیم.
* سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابهلای آن گوشت، بادمجان و گوجهفرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم میکنیم.
روش درست کردن بادمجان پلو