خانه / آشپزی / روش درست کردن بادمجان فنری

روش درست کردن بادمجان فنری

80

 

در این جا می خواهیم روش درست کردن بادمجان را به شکلی جذاب و اشتهاآور به شما دوستان آموزش دهیم ، برای این کار  ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق باشند ولی بادمجان ها متلاشی نشوند در ادامه مطلب همراه ما باشید با روش درست کردن بادمجان فنری .

روش درست کردن بادمجان فنری ، مواد اولیه :
بادمجان : ۳ عدد
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
پیاز : ۲ عدد ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
سیر : ۲ حبه
روغن : ۲ قاشق سوپخوری

 

روش درست کردن بادمجان فنری ، طرز تهیه:
جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق باشند ولی بادمجان ها متلاشی نشوند بعد بادمجان های آماده را نیم ساعت در آب نمک قرار میدهیم پس از این مدت آن ها را میشوئیم و در آبکش قرار می دهیم .
یک عدد پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم و فلفل قرمز کمی فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم و درون برش ها را با گوشت پر می کنیم و اضافی گوشت را از سطح بادمجان پاک می کنیم وقتی تمام برش ها را با گوشت پر کردیم آن ها را کمی سرخ می کنیم و یک لیوان کوچک آب و کمی نمک روی آن ها میریزیم و در ظرف را می بندیم تا بادمجان ها بپزند.
حرارت باید ملایم باشد تا بادمجان ها با بخار بپزند .یک پیاز دیگر را نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دهیم سیر خرد شده را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه می کنیم و می گذاریم تفت بخورد و یک ربع با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.
برای سرو سس را در ظرف مورد نظر می ریزیم و بادمجان ها را روی آن می چینیم و با فلفل سبز آن را تزئین می کنیم.

80

خوشمزه ترین روش برای کسانی که بادمجان دوست ندارند .

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *