خانه / آشپزی / روش درست کردن استیک با سس پیکانته

روش درست کردن استیک با سس پیکانته

201652313493220a

یک غذاهای فانتزی دیگر در اختیار شما می گذاریم همراه ما باشید روش درست کردن استیک با سس پیکانته مواد لازم این غذا برای ۴ نفر می باشد .در ادامه مطلب با آموزش این غذا با ما باشید .

 

 روش درست کردن استیک با سس پیکانته 

روغن زیتون

۱ ق غ

گوشت استیک ۱ سانتی برش خورده

۴۵۰ گرم – ۴ تکه

پیاز خلالی خرد شده

۱ عدد متوسط

سس پیکانته

۱ فنجان

روش درست کردن استیک با سس پیکانته  :

نیمی از روغن را در تابه ای ۳۰ سانتی روی حرارت متوسط به بالا گذاشته و گوشت را اضافه کرده ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا هردو طرف قهوه ای شوند سپس گوشت را از تابه کشیده و روغن اضافه را جدا کنید .

شعله را روی متوسط بگذارید و مابقی روغن را به تابه اضافه کرده پیاز را تفت دهید تا نرم شود .

سس پیکانته را به تابه  اضافه کرده و وگوشت را به تابه برگردانید و ۲ دقیقه بجوشانید تا گوشت نیم پز شود . یا میتوانید به اندازه ی دلخواه خودتان به پخت گوشت ادامه دهید .

201652313493220a

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *