خانه / آشپزی / روش درست کردن ژله با آب هویج

روش درست کردن ژله با آب هویج

1282

 

اگر آب هویج را همین طوری نمی توانید بخورید در این جا یک دسر با آب هویج را به شما آموزش می دهیم همراه ما باشید با روش درست کردن ژله با آب هویج .

روش درست کردن ژله با آب هویج ، مواد لازم  :

آب هویج : دو لیوان

شکر : سه قاشق غذاخوری

وانیل : نصف قاشق چایخوری

گلاب : یک سوم پیمانه

شیر : یک لیوان

پودر ژلاتین : سه قاشق غذاخوری

روش درست کردن ژله با آب هویج :
من برای این ژله دو لیوان آب هویج گرفتم سه ق شکر زدم توش و وانیل و یکم گلاب و بعد تو یه لیوان شیر سه ق پودر ژلاتین ریختم رو حرارت غیر مستقیم حلش کردم ریختم توی آب هویج و این شد که میبینین

دسر طبیعی شما آماده است…

نوش جان

 

نکات روش درست کردن ژله با آب هویج :

اگر دسر شیرین تر دوست دارین می تونین نصف لیوان شکر بریزین

می تونین از شیر استفاده نکنین و پودر ژلاتین را دو قاشق بریزین. در این روش لازمه پودر ژلاتین را به روش بن ماری آماده کنین.

هر قاشق غذا خوری پودر ژلاتین معادل ۳ ورق ژلاتین است. برای حل کردن یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین، تقریبا ۱/۴ پیمانه آب لازم است.

ذوب کردن ورق ژلاتین:

ابتدا ورق ژلاتین را خیس کرده، آن را تکان داده تا آب اضافی آن ریخته شود. سپس در آب جوش انداخته و به آرامی آن را هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آن حل شود.و اگر آب جوش آماده نبود آب سرد به آن اضافه کنید و روی بخار آب کتری قراردهید تا ذوب شود.
ذوب کردن پودر ژلاتین:

ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته سپس ظرف ژلاتین را روی ظرف آب جوش قرارداده  تا به اصطلاح به روش بن ماری به آرامی ژلاتین در آن حل شود.
یک فرمول کلی برای مخلوط کردن پودر ژلاتین:
یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین + یک قاشق چایخوری شکر + یک هشتم پیمانه آب سرد
یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین + یک قاشق سوپخوری شکر + یک چهارم پیمانه آب سرد.

روش درست کردن ژله با آب هویج

1282

روش درست کردن ژله با آب هویج

1264

روش درست کردن ژله با آب هویج

1281

روش درست کردن ژله با آب هویج

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *