خانه / آشپزی / روش درست کردن نان شکم پر با روش تهیه خمیر آن

روش درست کردن نان شکم پر با روش تهیه خمیر آن

fo3792

 

یک غذای فانتزی برای پذیرایی عصرانه شما قرار داده ایم تا با یک پذیرایی فانتزی در کمترین زمان خوشمزه ترین غذا را ارائه دهید با آموزش روش درست کردن نان شکم پر با روش تهیه خمیر آن .


روش درست کردن نان شکم پر با روش تهیه خمیر آن ، مواد لازم  :

گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
 رب گوجه یک قاشق غذاخوری‌
نمک و فلفل به میزان لازم
 قارچ خرد‌ شده ۴ تا ۵ عدد
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۲ قاشق غذا‌خوری
روغن یک قاشق غذاخوری
زرده‌ تخم‌ مرغ یک عدد
کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری
ذرت و نخود پخته شده نصف فنجان

روش درست کردن نان شکم پر با روش تهیه خمیر آن ، مواد لازم برای تهیه خمیر :

 آرد ۲ لیوان
 خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
 تخم مرغ یک‌ عدد
روغن  ۴ قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
شیر یا آب ولرم یک لیوان سر خالی

روش درست کردن نان شکم پر با روش تهیه خمیر آن :
پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.
سپس بقیه شکر، نمک، تخم مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.
خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید.
خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یک‌ونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.
این خمیر را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است می توان با آن انواع غذا‌ها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.
به همین دلیل به آن خمیر همه‌کاره یا خمیر جادویی می‌گویند.

روش درست کردن نان شکم پر با روش تهیه خمیر آن  :
پیاز داغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید.
بعد به ترتیب رب‌گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.
از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلیمتر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیر‌های باز شده را کف قالب جای دهید.
مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیر‌ها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.
فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید.
حرارت لازم ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت زمان پخت نیم ساعت است.

fo3792

روش درست کردن نان شکم پر با روش تهیه خمیر آن

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *