خانه / آشپزی / روش درست کردن موتبک

روش درست کردن موتبک

fo3397

سایت ابانک با روش درست کردن انواع متنوع غذاها در اختیار شما است با ما باشید با روش درست کردن موتبک در ادامه مطلب .

روش درست کردن موتبک ، مواد لازم

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
برنج ۱ کیلو گرم
گوشت گوسفندی ۱ کیلو گرم
مرغ به میزان لازم در صورتی که گوشت نمیخواهید
پیاز ۱۵۰ گرم به اضافه ۱ عدد متوسط
شوید ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق مربا خوری
تخم گشنیز ۱/۲ قاشق غذا خوری پودری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
چوب دارچین ۱ عدد
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
برگ مو ۳ عدد
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم

روش درست کردن موتبک

 

برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ,۱ عدد پیاز را چهار قاچ کرد,برگ بو,چوب دارچین, ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه و آب را درون قابلمه ریخته و بگذارید بپزد,در انتهای پخت نمک را اضافه کنید.

در قابلمه ای دیگر پیاز را تفت داده تا طلایی شود. شوید را ریخته وبا حرارت متوسط بمدت ۵ دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید, تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.

آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید بمدت ۱۵ دقیقه بجوشد.

برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید(به میزان آب توجه کنید) برنج را جمع کرده وپودر تخم گشنیز,پودر دارچین و۲/۱ فلفل سیاه را مخلوط کرده و بروی برنج ریخته و بگذارید دم بکشد.

گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید.

برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب کشیده وبا چاتنی گشنیز میل کنید.

 

fo3397

روش درست کردن موتبک

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *