سایت ابانک با روش درست کردن انواع متنوع غذاها در اختیار شما است با ما باشید با روش درست کردن موتبک در ادامه مطلب .
روش درست کردن موتبک ، مواد لازم
مواد لازم | مقدار | واحد | توضیحات |
برنج | ۱ | کیلو گرم | |
گوشت گوسفندی | ۱ | کیلو گرم | |
مرغ | به میزان لازم | در صورتی که گوشت نمیخواهید | |
پیاز | ۱۵۰ | گرم | به اضافه ۱ عدد متوسط |
شوید | ۲ | پیمانه | |
رب گوجه فرنگی | ۱ | قاشق غذا خوری | |
زردچوبه | ۱/۲ | قاشق مربا خوری | |
تخم گشنیز | ۱/۲ | قاشق غذا خوری | پودری |
دارچین | ۱ | قاشق چای خوری | |
چوب دارچین | ۱ | عدد | |
فلفل سیاه | ۱/۲ | قاشق چای خوری | |
برگ مو | ۳ | عدد | |
نمک | به میزان لازم | ||
روغن | به میزان لازم |
روش درست کردن موتبک
برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ,۱ عدد پیاز را چهار قاچ کرد,برگ بو,چوب دارچین, ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه و آب را درون قابلمه ریخته و بگذارید بپزد,در انتهای پخت نمک را اضافه کنید.
در قابلمه ای دیگر پیاز را تفت داده تا طلایی شود. شوید را ریخته وبا حرارت متوسط بمدت ۵ دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید, تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.
آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید بمدت ۱۵ دقیقه بجوشد.
برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید(به میزان آب توجه کنید) برنج را جمع کرده وپودر تخم گشنیز,پودر دارچین و۲/۱ فلفل سیاه را مخلوط کرده و بروی برنج ریخته و بگذارید دم بکشد.
گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید.
برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب کشیده وبا چاتنی گشنیز میل کنید.
روش درست کردن موتبک