خانه / آشپزی / روش درست کردن مرغ آنچیلادا

روش درست کردن مرغ آنچیلادا

fo2771

 

مرغ آنچیلادا یک نوع غذای مکزیکی می باشد که در این جا روش درست کردن مرغ آنچیلادا را آموزش می دهیم مواد لازم این غذا برای ۸ نفر می باشد .

روش درست کردن مرغ آنچیلادا ، مواد لازم

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
سینه مرغ ۴ عدد نصف شده بدون پوست و استخوان
پیاز ۱ عدد خرد شده
خامه ترش ۱/۲ پیمانه
پنیر چدار ۱ پیمانه خرد شده
جعفری ۱ قاشق غذا خوری خرد شده
سبزی معطر ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری و فلفل سفید
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
آب ۱/۲ پیمانه
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق غذا خوری
فلفل سبز ۱/۳ قاشق غذا خوری خرد شده
سیر ۱ عدد یک حبه خرد شده
نان تورتيلا مكزيكى آماده ۸ عدد یا نان ذرت
سس تاکو ۱ عدد

روش درست کردن مرغ آنچیلادا

۱-فر را از قبل روی دمای ۳۵۰ درجه فارانهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید
۲- مرغ ها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید ، سپس چربی های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید . سپس پیاز ، خامه ترش ، پنیر چدار ، جعفری ، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید . نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.
۳- مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آنها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آنها را با سس تاکو و ۴/۳ فنجان پنیر چدار پوشش بدید . بعد از این کار اون ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید . قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا ۱۰ دقیقه خنک شود.

 

fo2771

روش درست کردن مرغ آنچیلادا

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *