مرغ آنچیلادا یک نوع غذای مکزیکی می باشد که در این جا روش درست کردن مرغ آنچیلادا را آموزش می دهیم مواد لازم این غذا برای ۸ نفر می باشد .
روش درست کردن مرغ آنچیلادا ، مواد لازم
مواد لازم | مقدار | واحد | توضیحات |
سینه مرغ | ۴ | عدد | نصف شده بدون پوست و استخوان |
پیاز | ۱ | عدد | خرد شده |
خامه ترش | ۱/۲ | پیمانه | |
پنیر چدار | ۱ | پیمانه | خرد شده |
جعفری | ۱ | قاشق غذا خوری | خرد شده |
سبزی معطر | ۱/۲ | قاشق چای خوری | |
فلفل سیاه | ۱/۲ | قاشق چای خوری | و فلفل سفید |
نمک | ۱/۲ | قاشق چای خوری | |
سس گوجه فرنگی | ۴۰۰ | گرم | |
آب | ۱/۲ | پیمانه | |
پودر فلفل قرمز | ۱/۲ | قاشق غذا خوری | |
فلفل سبز | ۱/۳ | قاشق غذا خوری | خرد شده |
سیر | ۱ | عدد | یک حبه خرد شده |
نان تورتيلا مكزيكى آماده | ۸ | عدد | یا نان ذرت |
سس تاکو | ۱ | عدد |
روش درست کردن مرغ آنچیلادا
۱-فر را از قبل روی دمای ۳۵۰ درجه فارانهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید
۲- مرغ ها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید ، سپس چربی های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید . سپس پیاز ، خامه ترش ، پنیر چدار ، جعفری ، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید . نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.
۳- مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آنها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آنها را با سس تاکو و ۴/۳ فنجان پنیر چدار پوشش بدید . بعد از این کار اون ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید . قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا ۱۰ دقیقه خنک شود.
روش درست کردن مرغ آنچیلادا