روش درست لوبیا پلو به سبک شیرازی
در این جا روش درست کردن یک غذا با لوبیا چشم بلبلی را آموزش می دهیم ببینید در این جا روش درست لوبیا پلو به سبک شیرازی در ادامه مطلب .
روش درست لوبیا پلو به سبک شیرازی ، مواد لازم:
برنج …. ۱ کیلو
لوبیا چشم بلبلی …. ۲ پیمانه
شوید تازه …. ۷۵۰ گرم
زعفران آب زده …. ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین … به دلخواه
روش درست لوبیا پلو به سبک شیرازی ، طرز تهیه:
۱ – لوبیا چشم بلبلی را بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید .
۲ – دو برابر حجم لوبیا روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن به خوردش رود.
۳ – شوید را خوب شسته و پس از خشک شدن خوب و یک دست خرد کنید .
۴ – برنج را آب کش کرده و شوید و لوبیا را لابه لای آن ریخته و دم کنید .
۵ – پس از دم کشیدن مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین روی برنج از آن استفاده کنید .
۶ – اگر دسترسی به روغن کرمانشاهی یا حیوانی دارید نصف نصف با روغن مایع مخلوط کرده حرارت داده و پس از سرو روی برنج بدهید .
۷ – این غذا را با مرغ زعفرانی یا گوشت میتوانید سرو کنید که دستور مرغ و گوشت مناسب را میتوانید در غذاهای مرتبط در همین صفحه پیدا کنید .
نکات :
۱ – از شوید خشک هم میتوانید برای تهیه این غذا استفاده کنید . حدود ۵۰ گرم شوید خشک برای ۱ کیلو برنج مناسب است . شوید خشک را یک ساعت قبل بخیسانید تا تازه شده و خاک و خرده های آن برود و هنگام دم کردن لا به لای برنج بدهید .
۲ – این غذا کمی چرب تر از سایر برنج ها سرو شود بسیار لذیذ تر خواهد بود .
۳ – میتوانید کمی دارچین هم هنگام دم کردن لابه لای برنج بدهید که عطری بسیار عالی به برنج شما میدهد .