خانه / آشپزی / روش درست کردن لقمه گوشت و قارچ و پنیر

روش درست کردن لقمه گوشت و قارچ و پنیر

sahp-125

 

در این جا روش درست یک نوع غذای سلیقه ای می باشد این غذا شبیه پیراشکی می باشد همراه ما باشید با روش درست کردن لقمه گوشت و قارچ و پنیر .

روش درست کردن لقمه گوشت و قارچ و پنیر ، مواد لازم

۴۰۰ گرم آرد
۱ عدد تخم‌مرغ
۳ ق چ روغن‌زیتون
۴۰ گرم کره
۱۲۵ میلی‌لیتر آب
۲ /۱ و ۲ ق چ مخمر
۴۰ گرم شکر
۲ ق چ پاپریکا
۱ ق چ نمک
۴ /۱ ق چ فلفل سفید


روش درست کردن لقمه گوشت و قارچ و پنیر ، مواد میانی

۲۵۰ گرم مخلوط گوشت چرخ‌کرده و پیاز سرخ شده
۳ /۱ پیمانه هویج خرد و تفت داده شده
۲۰۰ گرم قارچ تفت داده شده
۱ عدد فلفل دلمه‌ای
به میزان لازم نمک، فلفل و زعفران غلیظ
۲۰۰ گرم پنیر بلوچیز
روش درست کردن لقمه گوشت و قارچ و پنیر ، مواد رومال

۱ عدد تخم‌مرغ
مقداری کنجد و سیاه‌دانه

 

روش درست کردن لقمه گوشت و قارچ و پنیر :

۱.  ابتدا مخمر را همراه با شکر و آب داخل یک ظرف مناسب بریزید،مخلوط کنید و ظرف را در یک جای نسبتا گرم قرار دهید تا مخمر به‌اصطلاح عمل بیاید.

۲. در ظرفی دیگر کره نرم شده، تخم‌مرغ، روغن، نمک و ادویه‌ها را بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. حال مخمر عمل‌آمده را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. در انتها آرد را کم‌کم اضافه کنید تا خمیر یکدست و مناسبی حاصل شود. روی خمیر را بپوشانید و به آن استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

۳.  در این میان مواد میانی را آماده کنید. به این صورت که در ظرفی تمام مواد میانی به‌جز پنیر را خوب با هم مخلوط کرده، کنار بگذارید.

۴. بعدازآنکه خمیر عمل آمد، آن را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. هرکدام از چانه‌ها را باز کنید و مقداری از مواد میانی را داخلش قرار دهید. روی مواد یک‌تکه پنیر هم بگذارید. حالا خمیرها را به‌آرامی لوله‌ کرده و آنها را به شکل گل درآورید، سپس آنها را داخل سینی فر بچینید.

۵.  روی تمام سطح خمیر تخم‌مرغ زده شده را بمالید. مقداری کنجد و سیاه‌دانه هم روی آنها بریزید. سینی را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه داخل فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید قرار دهید.

 

sahp-125

روش درست کردن لقمه گوشت و قارچ و پنیر

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *