خانه / آشپزی / روش درست کردن قلیه ماهی به سبک بندرعباس

روش درست کردن قلیه ماهی به سبک بندرعباس

download

 

قلیه ماهی غذایی است که بیشتر در جنوب کشورمان معروف است در این پست روش درست کردن قلیه ماهی به سبک بندرعباس را آموزش می دهیم .

روش درست کردن قلیه ماهی به سبک بندرعباس ، مواد لازم:

  • گشنیز۲۵۰گرم
  • شنبلیله ۵ شاخه
  • پیاز بزرگ ۱عدد
  • سیر بزرگ ۱عدد
  • فلفل سبز ۱عدد
  • ماهی به میزان دلخواه(هرنوع ماهی می شود.ولی بیشتر با ماهی هوور یا همان ماهی تن تازه).
  • تمر هندی که بهتر است از تمبر هندی بی هسته که رنگ سیاه دارد استفاده کنیم . به علت رنگ و طعم آن
  • رب گوجه فرنگی ۱قاشق سرصاف غذاخوری

روش درست کردن قلیه ماهی به سبک بندرعباس

  1. ابتدا سبزی هارا به اضاففه پیاز و سیر وفلفل رادر غذا ساز می ریزیم تا کاملا ریز شود و مانند خمیر یکدست شود .
  2. روغن را در ظرفمان می ریزیم و کمی که داغ شد مواد را از غذا ساز یا همان میکسر بیرون می آوریم ودر روغن سرخ می کنیم
  3. کم زرد چوبه هم میریزیم تا رنگ بهتری بگیرد و با شعله ملایم می گذاریم خوب پخته شود .و بوی دل انگیز مواد در بیایید
  4. وقتی کلا سرخ شد ماهی ها را هم اضفه می کنیم و با شعله ملایم پخته شود.(نکته:ماهی اگر خوب با سبزی پخته نشود غذایمان بوی ضخم می دهد.)
  5. کاملا که سرخ شد. تمبر هندی ۱۵۰گرم را در ۱/۵اب گرم از قبل می گذاریم به مدت نیم ساعت خیس بخورد.
  6. وقتی ماهی را با موادمان سرخ کردیم آب تمبر را از صافی با توری ریز رد می کنیم و بعد آب تمبر را به مواداضافه می کنیم تا کاملا بجوشد و ماهی با آب تمبر خوب پخته شود.
  7. رب گوجه فرنگی را همزمان با آب تمبراضافه می کنیم .و شعله اجاق را زیاد می کنیم
  8. وقتی که قلیه ما جا افتاد به مدت ۱۰دقیقه شعله را بسیار کم می کنیم تا کاملا روغن را پس دهد.الان قلیه ما آماده است
  9. که بسیار هم لذیذ است .این قلیه را برنج آبکش شده میل مکنند به اضافه سبزی خوردن و لیموی تازه.نوش جانتان .
  10. تمبر هندی سیاه را در بازار تجریش می توان در ایام مختلف سال تهیه کرد.

download

 قلیه ماهی به سبک بندرعباس

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *