خانه / آشپزی / روش درست کردن فیله بریان غذای ترکی

روش درست کردن فیله بریان غذای ترکی

غذای-ترکی

 

جز کسانی هستید که به غذاهای ترکی علاقه دارید در این مطلب یک غذای سنتی ترک را به شما آموزش می دهیم همراه ما باشید با روش درست کردن فیله بریان غذای ترکی و مواد اولیه این غذا برای ۴ نفر می باشد . در ادامه مطلب .


روش درست کردن فیله بریان غذای ترکی ، مواد لازم برای ۴ نفر:

 

گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد

برگ بو: ۷ تا ۸ برگ

فیله ماهی: ۸ عدد، هر کدام بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم

پیاز قرمز متوسط: ۲ عدد خلالی

فلفل دلمه ای یا تند: ۳ عدد، خلالی

جعفری: یک دسته کوچک، خرد شده

روغن آفتابگردان: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

لیموترش بزرگ: یک عدد، ورقه ورقه شده

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

روش درست کردن فیله بریان غذای ترکی :

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. پوست گوجه فرنگی ها را با چاقو برش داده و ۳۰ ثانیه در آب جوش قرار

دهید، سپس آبکش کرده و پوست آنها را جدا کنید. گوجه فرنگی ها را نصف کرده و سپس ورقه ورقه کنید.

تکه های ماهی را شسته و خشک کنید. یک ظرف نسوز -ترجیحا سفالی گود- را چرب کنید. پیازها، گوجه فرنگی ها، فلفل و

فیله های ماهی را لابه لای هم در ظرف چیده و جعفری را روی آنها بپاشید. برگ بوها را که بهتر است تازه باشد روی

ماهی و دور تا دور آن چیده کمی و نمک فلفل روی محتویات ظرف پاشیده و روغن را به طور یکنواخت روی آنها بدهید.

روی ظرف را فویل کشیده و ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید، سپس ظرف را خارج کرده و فویل را بردارید. یکی،

دو قاشق غذاخوری کره روی ماهی ها قرار دهید. ظرف را به فر برگردانده و ۱۵ دقیقه در آن قرار دهید تا ماهی ها برشته شود.

لیموترش را روی ماهی ها چکانده و با پلوی محمود پاشا یا چلوی ساده سرو کنید.

نکات:

۱. این غذا را با هر نوع ماهی که دوست دارید درست کنید اما ماهی شیر، راشگو و اصولا ماهی های فیله ای برای این

کار مناسب ترند.

۲. به جای برگ بو می توانید از ریحان بنفش استفاده کنید، ولی مقدار آن را دوبرابر کنید.

۳. از لیموترش ورقه ورقه شده هم می توانید در لابه لای تکه های ماهی استفاده کنید.

غذای-ترکی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *