خانه / آشپزی / روش درست کردن شیرینی ساق عروس بدون فر

روش درست کردن شیرینی ساق عروس بدون فر

1439

 

در این مطلب می خواهیم یک شیرینی خشک را آموزش دهیم با ما باشید با روش درست کردن شیرینی ساق عروس بدون فر در ادامه مطلب .

روش درست کردن شیرینی ساق عروس بدون فر ، مواد لازم :

مواد لازم برای تهیه خمیر

آرد: یک و نیم پیمانه
زرده‌ی تخم‌مرغ : یک عدد
سفیده‌ی تخم‌مرغ : یک عدد
روغن مایع : یک قاشق غذاخوری
شیر : یک دوم پیمانه
بکینگ پودر : یک قاشق چای‌خوری
وانیل : یک چهارم چای‌خوری

مواد داخل شیرینی ساق عروس:
پودر قند : یک دوم پیمانه
پودر بادام : یک پیمانه
هل : یک قاشق چای‌خوری
گلاب : دو قاشق چای‌خوری
شربت بار: به میزان لازم

 

1432

روش درست کردن شیرینی ساق عروس بدون فر :

شیر، روغن ، زرده‌ی تخم‌مرغ، وانیل و بکینگ پودر را با همزن بزنید. آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند .
از خمیر کمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازک پهن کنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده‌‌ی تخم‌مرغ لبه ی آن را به هم بچسبانید. خمیر را با چاقو، به قطعات دوسانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید. سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پر کنید. یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کرده سپس داخل آن را پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بپیچید.

 

روش درست کردن شیرینی ساق عروس بدون فر ، طرز تهیه شربت بار:

مواد لازم:

شکر                                       ۵۰۰ گرم

آب                                          ۲۰۰ گرم

اسید سیتریک(جوهر لیمو)       نوک قا شق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید.

سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.

در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.

برای این که شربت ما زلال شود، یک عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید. پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شکر را جذب کرده و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف کن مخصوص آن را صاف می کنیم.

1439

شیرینی ساق عروس

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *