با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان بهتر است در افطار غذای خود را با سوپ شروع کنید در این جا روش درست کردن سوپ دال عدس را ویژه ماه رمضان آموزش می دهیم .
روش درست کردن سوپ دال عدس ، مواد لازم :
روغن زيتون | سه قاشق غذاخوری |
پياز خرد شده | يک عدد |
كرفس خرد شده | دو شاخه |
هويج ورقه شده | دو عدد |
سير خرد شده | هشت حبه |
سيب زمينی خرد شده | یک عدد |
دال عدس | يک پيمانه |
آب مرغ | چهار پيمانه |
برگ بو | دو عدد |
ليموترش | دو عدد |
پودر زيره | نصف قاشق چايخوری |
پودر فلفل قرمز و سس تند | به ميزان لازم |
نمک و فلفل | به ميزان لازم |
روش درست کردن سوپ دال عدس :
روغن را در قابلمه بزرگي حرارت داده و پياز را پنج دقيقه در آن تفت دهيد. سپس كرفس، هويج، نيمي از سيرها و تمامي سيبزمينيها را به آن بيفزاييد و چند دقيقه ديگر حرارت دهيد.
دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد جوش بيايد، در اين هنگام حرارت را كم كنيد تا ۳۰ دقيقه بجوشد و سيبزميني و عدس نرم شوند.
برگ بوها، باقیمانده سير و نصف ليموترشها را در قابلمه بريزيد و ده دقيقه ديگر بپزيد. حال برگ بوها را برداريد و آب بقيه ليموترشها را درون سوپ بريزيد. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره رواني درآوريد و زيره، نمک، فلفل و فلفلقرمز را به آن بيفزاييد و هم بزنيد.
سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ريخته و با برشهاي ليموترش و برگ جعفري تزئين كنيد.
روش درست کردن سوپ دال عدس