خانه / آشپزی / روش درست کردن سالاد مرغ اندونزیایی

روش درست کردن سالاد مرغ اندونزیایی

fo2882

 

رژیم غذایی دارید و خسته شده اید از مصرف برخی سالادهای رژیمی ؟ در این مطلب یک نوع سالاد رژیمی را به شما دوستان آموزش می دهیم همراه ما باشید با روش درست کردن سالاد مرغ اندونزیایی .

سس تند بادام زمینی که به همراه سالاد مرغ اندونزی سرو می شود را می توان از یک روز قبل آماده نموده و در یخچال نگه داشت.

روش درست کردن سالاد مرغ اندونزیایی ، مواد لازم:

  •  سیب زمینی بزرگ, خرد شده : ۴ عدد
  •  آناناس تازه , مکعبی خرد شده : ۳۰۰ گرم
  •  هویج , رنده شده : ۲ عدد
  • جوانه لوبیا : ۱۷۵ گرم
  •  پیازچه خرد شده : ۱ دسته
  • کدو بزرگ , چوب کبریتی خلال شده : ۱ عدد
  • کرفس , چوب کبریتی خلال شده : ۳ ساقه
  •  بادام زمینی , بدون نمک : ۱۷۵ گرم
  •  فیله سینه مرغ پخته , خرد شده : ۲ عدد

روش درست کردن سالاد مرغ اندونزیایی ، مواد لازم جهت تهیه سس:

  • کره بادام زمینی : ۶ قاشق غذاخوری
  •  روغن زیتون : ۶ قاشق غذاخوری
  • سویا سس : ۲ قاشق غذاخوری
  •  فلفل چیلی قرمز , خرد شده : ۱ عدد
  • روغن کنجد : ۲ قاشق چای خوری
  •  آب لیمو ترش : ۴ قاشق چای خوری
 

روش درست کردن سالاد مرغ اندونزیایی :

۱. سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شود .

۲. سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید .

۳. آناناس , هویج , جوانه لوبیا , پیازچه , کدو , کرفس , بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه نمایید . آن ها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

۴. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده , به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید .

۵. فلفل چیلی قرمز , روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب نمایید . خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

۶. سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود . سالاد مرغ اندونزی را با برش های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

می توان آناناس کنسروی کمی شیرین را اگر به جای تازه آن موجود بود, آبکش نموده و زیر شیر آب سرد بشویید, سپس در سالاد مرغ اندونزی به کار ببرید.

fo2882

روش درست کردن سالاد مرغ اندونزیایی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *