خانه / آشپزی / روش درست کردن خورش بامیه به سبک خوزستانی

روش درست کردن خورش بامیه به سبک خوزستانی

download

 

خورش بامیه یک خورش خوشمزه و پر خاصیت می باشد در این مطلب به آموزش روش درست کردن خورش بامیه به سبک خوزستانی می پردازیم .

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
بامیه ۱ کیلو گرم
پیاز قرمز ۲۵۰ کیلو گرم نگینی
گوجه فرنگی ۱ کیلو گرم رنده شده
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
سیر ۱۵ حبه
تخم گشنیز ۱ قاشق غذا خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
زیره سبز ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق مربا خوری
تمبر هندی ۱/۲ بسته
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم

روش درست کردن خورش بامیه به سبک خوزستانی

 

در یک قابلمه روغن را ریخته و با حرارت متوسط پیازرا سرخ کنید تا نرم شود,سپس گوشت را اضافه و تا زمانی که پیاز طلایی شود.

در یک هاون ۱۰ عدد از سیرها را با ادویه خوب کوبیده تا خمیر شود.

خمیر بدست آمده را درون قابلمه ریخته تفت دهید تا زمانی که بوی عطر آن به مشام برسد,گوجه رنده شده و رب را اضافه کرده سرخ کرده تا به روغن افتاده و آب آن کشیده شود,آب چوش را درون قابلمه ریخته, گوشت ها که نیم پز شد بامیه ها را اضافه کنید.

شیره تمرهندی را گرفته و زمانی که گوشت پخته شد درون قابلمه ریخته, ۵ عدد سیر باقیمانده را با کمی ضربه له کرده و به خورشت اضافه کنید و بگذارید بمدت نیم ساعت با حرارت کم سیر دم بکشد.

اگر بامیه را با این شکل دوست ندارید می توانید حلقه حلقه کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *