خانه / آشپزی / روش درست کردن تهیه ژامبون با تخم مرغ فنجانی

روش درست کردن تهیه ژامبون با تخم مرغ فنجانی

zhambom

 

یک غذای فانتزی به زیباترین شکل برای شما که می توانید با آن اشتهای دیگران را تحریک کنید همراه ما باشید با روش درست کردن تهیه ژامبون با تخم مرغ فنجانی

روش درست کردن تهیه ژامبون با تخم مرغ فنجانی ، مواد لازم :
ژامبون : ۶ تکه
نان : ۶ تکه
پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه
تخم مرغ : ۶ عدد
نمک و فلفل : به مقدار کافی

 

روش درست کردن تهیه ژامبون با تخم مرغ فنجانی :
فر را از قبل روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
درون یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید.
درون تابه بزرگی ژامبون ها را به مدت ۵- ۳ دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند.سپس آن ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک کن قرار دهید.
نان ها را یا با استفاده از کیک بر به اندازه کف قالب ها برش دهید و آن ها را درون کف قالب ها قرار دهید.
تکه های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان ها بپیچانید.
در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید.
روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم مرغ بشکنید.
قالب را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا حدی که ژامبون ها ترد شده و تخم مرغ ها بپزند، حرارت دهید.
سپس با یک چاقو دور دیواره هر قالب را آزاد کرده و آن ها را بیرون آورید.
نمک و فلفل به آن ها اضافه کرده و تا سرد نشده، میل کنید.

 

zhambom

روش درست کردن تهیه ژامبون با تخم مرغ فنجانی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *