خانه / آشپزی / روش درست کردن اشترودل گوشت به سبک اتریشی

روش درست کردن اشترودل گوشت به سبک اتریشی

20166211030631190a

 

یک غذای فانتزی به روش اتریشی را در این جا آموزش می دهیم همراه ما باشید با روش درست کردن اشترودل گوشت به سبک اتریشی در ادامه مطلب .

روش درست کردن اشترودل گوشت به سبک اتریشی ، مواد لازم : 

نمک، فلفل سیاه  بمقدار لازم.
نمک برای خمیر ۱قاشق چای خوری.
مایه خمیر۲قاشق چای خوری.
بهبود دهنده ۱قاشق چای خوری.
رب گوجه فرنگی ۱قاشق سوپ خوری.
شکر۲قاشق سوپ خوری.
روغن مایع ۱۰۰ گرم.
شیر ۱۲۵میلی لیتر.
پیاز  ۲عدد متوسط.
تخم مرغ ۱ تا ۲ عدد.
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)  ۵۰۰گرم.
قارچ ۱۵۰گرم.
پنیر موتزارلا  ۲۵۰گرم.
کره یا مارگارین ۱۰۰گرم.
آرد گندم  ۴۵۰گرم.
روش درست کردن اشترودل گوشت به سبک اتریشی :

۱.اول مایه خمیر را با کمی شیر ولرم و یک قاشق سوپ خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.

۲. تخم مرغ و روغن مایع را با هم فاطی کنید ، بهبود دهنده را هم اضافه کنید.

۳.آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر درست شود. خمیر را کمی ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف بگزارید ؛ در ظرف را با دستمال حوله ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.

۴.روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی متر باز کنید و به صورت مستطیل ده در بیست درآورید.

۵.مواد گوشتی را آماده کنید . پیاز رنده شده را به مدت چهار دقیقه تفت دهید ، گوشت چرخ کرده را به آن اضاف کنید .

۶.بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، نمک و فلفل سیاه و قارچ،  را اضافه کنید . بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضاف کنید و به مدت پنج دقیقه روی حرارت بگذارید  تا مواد بپزد .

۷.مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه دیگر خمیربپوشانید.

۸.در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.

۹.بعد به مدت بیست دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت صد و هشتاد درجه سانتی گراد تا دویست درجه و یا چهارصد درجه فارنهایت بگزارید.

نکته:
می توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی،مرغ و میگو هم استفاده کنید.

20166211030631190a

 اشترودل گوشت به سبک اتریشی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *