خانه / آشپزی / روش تهیه کیسل لایه ای شیر و انار

روش تهیه کیسل لایه ای شیر و انار

fo1022

مواد اولیه برای تهیه کیسل لایه ای شیر و انار

کره      پنجاه گرم

 شکر      دویست گرم

 آرز       ۸ قاشق سوپ‌خوری
شیر سرد      ۱ لیتر

طرز تهیه

* اول لایه شیری را به این ترتیب آماده نمایید : کره را روی شغله آب کنید بعد آرد را کمی در آن تفت دهید. شیر و شکر را اضافه کنید  و با همزن مفتولی سریع هم بزنید تا گلوله‌های آرد در شیر حل شوند و به هم زدن ادامه دهید تا روی شعله کرم شیر غلیظ شود.
* کرم را درون ظرف سرو بریزید تا کاملاً سرد شود.
* بیسکویت‌ها را با کمی شیر مرطوب نمایید و روی لایه شیری در دو ردیف بچینید.

مواد لازم برای کیسل انار

آب انار تازه      هفتصد و پنجاه میلی‌لیتر
نشاسته گل      ۶ قاشق سوپ‌خوری
پودر ژلاتین      یک و نیم قاشق سوپ‌خوری
شکر      دویست گرم
بیسکویت ساده شکلاتی      به اندازه نیاز
آب سرد     یک سوم پیمانه

طرز تهیه کیسل انار :
* آب انار را به همراه شکر روی شعله بگزارید .
* نشاسته را در کمی آب انار حل کنید از صافی عبور دهید و به مخلوط روی شعله اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
* پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و با حرارت بخار آب حل کنید.
* ژلاتین را به کیسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و صبر کنید تا سرد شود.
* بعد از این که سرد شد آن را روی بیسکویت‌ها بریزید و ظرف را در یخچال به مدت ۲ الی ۳ ساعت بگزارید  تا ببندد.
* بعد از بستن دسر آن را برش زده و سرو کنید.

این دسر را می توانید هم به صورت سرد هم به ورت گرم سرو کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *