رزماری
پخت : سس گوجه فرنگی، پیتزا
بهترین روغن : روغن کانولا،روغن گلرنگ
طعم دهنده های مکمل : فلفل،برگ بو،پونه کوهی، مرزنجوش، رازیانه، ریحان
ریحان
پخت : از ریحان برای سرخ کردنی ها، غذاهای ایتالیایی، سس پستو و همچنین به عنوان چاشنی استفاده می شود.
بهترین روغن برای استفاده : روغن زیتون ،کنجد،هسته انگور
طعم های مکمل : گوجه فرنگی، پونه کوهی، رازیانه وآویشن
شوید
پخت : آبگوشت،خورشت، طعم دادن به خامه وپنیرمحلی،سالاد سبزیجات وخیارشور
بهترین روغن برای استفاده : روغن کانولا، روغن زیتون
طعم دهنده های مکمل : خردل، فلفل، میخک،زنجبیل،پیازچه، جوز هندی ، جعفری
نعناع
موارد استفاده : رویه کیک ،ژله،پای
بهترین روغن برای استفاده : روغن کانولا ،گردو، نارگیل، گلرنگ
طعم دهنده های مکمل : زنجبیل، فلفل قرمز، زیره، بابونه