خانه / آشپزی / روش از بین بردن تلخی پوست پرتقال خلالی

روش از بین بردن تلخی پوست پرتقال خلالی

otrk19v4zsncwkosaay

 

برای طعم دار کردن بعضی غذاها می توانیم از پوست پرتغال خلالی استفاده کنیم اما چون پوست پرتغال تلخ است ممکن است غذا مزه تلخی بگیرد در این جا روش از بین بردن تلخی پوست پرتغال خلالی را بیان می کنیم .

 روش از بین بردن تلخی پوست پرتغال خلالی ،مواد اولیه :

پوست پرتقال به میزان لازم
گلاب به میزان لازم
شكر به میزان لازم
هل به میزان لازم

otrk19v4zsncwkosaay

روش از بین بردن تلخی پوست پرتغال خلالی ، طرز تهیه:

۱. ابتدا پوست پرتقال را به وسیله رنده یا چاقو جدا كنید و تمام سعی خود را به كار بگیرید تا قسمتهای سفید كاملا جدا شود چون باعث تلخی پوست پرتقال همین بخشهای سفید هستند.میتوانید مثل تهیه گل رز از گوجه فرنگی یك گل هم با پوست پرتقال تهیه كنید و آن را برای تهیه مرغ و غذاهایی كه نیاز به تزیین دارند استفاده كنید.

c9ubds6wzwjajkms9wwp

۲. بعد از جدا كردن پوست آن را داخل آب در حال جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آن را آبكش كنید و یك بار دیگر داخل آب ریخته و اجازه دهید آب به جوش بیاید و پوست با آب بجوشد.بعد از جوشیدن آن را آبكش كنید.

022ekw4dfniakmbn02kt

۳. داخل ظرفی كه درپوش دارد مقداری آب سرد و كمی شكر و گلاب و به ازای هر ۲عدد پرتقال ۱دانه هل قرار دهید و پوست را داخل آن ریخته و ۲۴ساعت داخل یخچال قرار دهید و در این مدت چند بار آب مواد را تعویض كنید و بعد آن را برای استفاده آماده كنید.

bbj8dbgozlczsxf6j75

نكات:

۱) از همین روش برای تهیه پوست نارنج هم میتوان استفاده كرد.

۲) توجه داشته باشید اگر زمان بیشتری مواد را داخل آب قرار دهید عطر آنها از بین میرود.

۳) از این پوست برای تهیه انواع خورش میتوان استفاده كرد.همچنین پوست پرتقال و نارنج بوگیر بسیار قوی برای مرغ و گوشت و ماهی هستند و عطر بسیار خوبی به این مواد میدهند.

 

اگر سوالی در مورد این نکته خانه داری دارید از طریق دیدگاه ها بیان کنید .

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *