خانه / آشپزی / دو ترفند برای جدا سازی زرده تخم مرغ از سفیده به صورت تصویری

دو ترفند برای جدا سازی زرده تخم مرغ از سفیده به صورت تصویری

FVKKFIVHSE93QN8.MEDIUM

جز افرادی هستید که هنگام آشپزی اگر قرار باشد با توجه به نوع غذا سفیده را از زرده تحم مرغ جدا کنید دچار مشکل هستید و نمی توانید این کار را به خوبی انجام دهیم در سایت ابانک آشنا شوید با دو ترفند برای جدا سازی زرده تخم مرغ از سفیده به صورت تصویری .

دو ترفند برای جدا سازی زرده تخم مرغ از سفیده به صورت تصویری ،مرحله اول :

ابتدا تخم مرغ خود را تهیه کرده و سپس با ضربه زدن به لبه یک ظرف یا یک جسمی در آن یک ترک ایجاد نمایید.

F34LY4VHSE93QGV.MEDIUM

دو ترفند برای جدا سازی زرده تخم مرغ از سفیده به صورت تصویری ، مرحله دوم :

سپس در بالای یک ظرف با دو انگشت شصت خود از محل ترک خوردگی دو طرف تخم مرغ را از هم جدا کنید و سپس زرده تخم مرغ را در یک طرف پوسته قرار دهید و سفید آن را به آرامی خارج سازید. تصاویر زیر گویای همه چیز می باشد.

Screenshot-456

دو ترفند برای جدا سازی زرده تخم مرغ از سفیده به صورت تصویری ، مرحله سوم :

 در نهایت شما توانسته اید با این روش زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا سازید.

FSX36N9HSE93QHN.MEDIUM

دو ترفند برای جدا سازی زرده تخم مرغ از سفیده به صورت تصویری ،روش دوم : با استفاده از دست خود

———————————————————————————————————————–

دو ترفند برای جدا سازی زرده تخم مرغ از سفیده به صورت تصویری ، مرحله اول :

ابتدا یک تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید.

Screenshot-455

دو ترفند برای جدا سازی زرده تخم مرغ از سفیده به صورت تصویری ، مرحله دوم :

سپس دو انگشت دست خود را به زیر زرده تخم مرغ برده و زرده تخم مرغ را به سمت بالا بیاورید تا سفیده ها از آن جدا شده و زرده تخم مرغ را در یک ظرف دیگر قرار دهید.

Screenshot-454

دو ترفند برای جدا سازی زرده تخم مرغ از سفیده به صورت تصویری ، مرحله سوم :

در نهایت شما توانسته اید با دو روش بالا به راحتی زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا سازید.

FVKKFIVHSE93QN8.MEDIUM

با جالب ترین ترفندهای آشپزی در سایت ابانک ما را همراهی کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *